Sharam
Sharam (press)

Ovog četvrtka, 11. kolovoza, američki DJ i producent Sharam u popodnevnim satima biti će gost hvarskog beach bara Hula Hula, dok će uz noćni set otplesati publika novootvorenog splitskog kluba Central.

Nakon spektakularnog otvaranja klub Central nastavlja sa zanimljivim programom te će ovog četvrtka ugostiti DJ-a i producenta Sharam-a, kojemu će potporu pružiti Milan Pivalica. Više informacija potražite u službenom Facebook eventu.

Ranije istog dana, četvrtak 11. kolovoz, Sharam će nastupiti na popodnevnoj zabavi hvarskog beach bara Hula Hula Hvar što će također biti izniman event zbog predivnog ambijenta te najljepšeg zalaza sunca u Hvaru.

Sharam je polovica legendarnog Deep Dish-a, dvojca koji je obilježio posljednjih 20 godina svjetske elektronske scene. Osamdesetih godina prošlog stoljeća dva prijatelja iz Irana stigla su na razuzdano američko tlo i bez obzira na socijalne i kulturološke razlike uspjeli su uzeti ono najbolje što im je Amerika pružala. Sredinom 90-ih svijetu su predstavili svoj originalni zvuk. 

Od tada pa sve do njihovog razlaza 2006. su izbacili stotine remixa uglednim artistima poput Madonne, Pet Shop Boysa, Everything but the Girl, Tine Turner, a kruna njihove suradnje je prestižna nagrada Grammy za remix pjesme ‘Thank you’ pjevačice Dido. Osim remixa Deep Dish su i isproducirali nekoliko ultimativnih hitova poput Flashdance, pjesme koja je poharala svjetske  ljestivce i plesne podije.

Sharam je u lipnju ove godine izdao album simboličnog naziva ‘Retrospective’ u kojeg je utkao svu svoju ljubav prema elektronskoj glazbi. Ne sumnjamo da će u četvrtak rasplesati Central svojom energijom te umijećem za DJ pultom.