Lucretio dolazi na Slurp!
Lucretio dolazi na Slurp! (izvor: Facebook)

Treće izdanje ovogodišnjeg Slurp! serijala na tvrđavu Punta Christo ljubiteljima elektroničke glazbe podariti će strastvenu zabavu na dva podija, a u goste dolazi Lucretio iz The Analogue Copsa!

Momčad okupljena oko vinilne etikete Vakum, koja je nedavno dogurala i do četvrtog razgrabljenog izdanja, dovodi na Slurp! u goste Lucretia iz beskompromisnog producentskog dvojca The Analogue Cops, s kojim je u nekoliko navrata uspješno pohodio naše klubove.

Porijeklom iz Padove, s trenutnom bazom u Berlinu, Domenico Cipriani, što mu je pravo ime, od prijatelja i kolega opisan je kao strastveni puštač glazbe, ovisnik o vinilima i još k tome inženjer zvuka. Neumorno je aktivan na nezavisnim izdavačkim kućama kao što su Restoration Records, Machines State Polymers, Appointment, Parassela i Muscle Records.

Na treće izdanje Slurp! serijala u goste dolazi Lucretio iz The Analogue Copsa 3

Uz Lucretia, Vakum floorom će prodefilirati vrsni domaćini Disrupted Project, Evan i Borut Cvajner, dok će program drugog iliti Techno floora istkati imena kvarnersko-istarske techno scene koja uvijek isporučuju sjajne setove, a to su Lemon, Adoo, Krekman i Poco Loco! Početak je u 23 sata, uz ulaz: 60 kn do ponoći te 70 kn nakon ponoći. Sve ostale informacije potražite na službenoj Facebook stranici, kao i u Facebook eventu.

Slurp! festival predstavlja izvođače iz širokog spektra elektroničke produkcije. Korijene vuče iz Sirup Nation festivala, započetog 2011. godine kada je krenuo kao višednevno događanje, da bi se u međuvremenu transformirao u seriju ljetnih clubbinga promoviranih u zajedničkom konceptu, koji se četvrtu godinu zaredom odvijaju jednom mjesečno kroz sezonu jedinstvene tvrđave Punta Christo u Štinjanu pored Pule.

Slurp! se osim središnjih događanja u ljetnim mjesecima, dokazao kao prepoznatljivi brand koji u Puli biva aktivan i tijekom ostatka kalendarske godine, organizirajući događanja u sklopu tradicionalne novogodišnje Seasplash platforme, i kroz redovite programe u podzemnim tunelima Zerostrasse.