Najbolji afterparty u Zagrebu održat će se ovoga četvrtka, 29. siječnja u Vintage Industrial Baru uz jedan jedinstveni ABOP. Imamo upade!

ABOP ili After je bolji od partyja kako legenda kaže je osnovan prije pet godina nakon lošeg partija u podrumu neke vikendice. Okupila se ekipa, počela improvizirati s dva bubnja i basom, a atmosfera je bila super – after je bio bolji od partyja. U podrum je tako ušetala i ideja za ime i koncept benda. Posebni po dva bubnjara koji su prvom planu, ali i po nevjerojatnoj energiji koju prenose na publiku koja definitivno ne ostaje ravnodušna. Dečki obećavaju odličnu audio-vizualnu poslasticu, a svi koji su ih dosad imali priliku slušati znaju o čemu pričamo i uvijek se ponovno raduju svakom njihovom nastupu. Kombiniraju live instrumentalnu svirku i elektronski party, a muzika koju sviraju je žestoka, psihodelična i plesna, ponekad i autoironična. Ovaj projekt sastavljen od redom vrhunskih instrumentalista, članova bendova kao što su Elemental, Pips, Chips & Videoclips, Mayales, Sinestet.

Ulaznice u pretprodaji od 30 kn možete potražiti na lokacijama: Vintage Industrial Bar (Savska 160), Dirty Old Shop (Tratinska 18) i Dallas Music Shop (Tkalčićeva 7) dok će na ulazu biti 40kn.

UESMag dijeli 2×1 upad! Sve što trebate napraviti jest lajkati i shareati članak na svom facebook/twitter profilu koristeći hashtag #UESMag te ovdje, u komentaru ispod članka ostaviti svoje ime i prezime. Slučajnim odabirom, 29. siječnja, odabrat ćemo sretne dobitnike upada.