Ovoga vikenda u Depo klubu na red dolazi novo izdanje programa Tech_D_House uz odličan domaći DJ trojac, te dugoočekivani live nastup Mr. DJ Daria!

U petak, 9. siječnja na novome izdanju Tech_D_House programa samo najbolju i najsočniju house glazbu vješto će vam selektirati znalci Felver, Omar i Nicole. Početak je u 23 sata uz participaciju od 20/30kn.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/users/140330″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”450″ iframe=”true” /]

Dan nakon, u subotu 10. siječnja, očekuje vas novo izdanje programa Angel Dust koji vam predstavlja dugoočekivani live nastup iskusnog i legendarnog DJ-a domaće elektronske scene koji pali već preko dva desetljeća, Mr. DJ Daria. Dario je sebi kupio novu spravicu – Maschine od Native Instrumentsa za produkciju glazbe. Generirao je mnoštvo kvalitetnih zvukova, a u međuvremenu se pojačao s još opreme, te počeo iz vlastitog rada skladati live set koji ćete premijerno moći čuti baš ove subote na partiju Angel Dust pod imenom Maschine Vs. CD i to u allnight izdanju. Početak je u 22 sata uz participaciju od 20/30kn.

UESMag dijeli 2×1 upad za Tech_D_House i 2×1 upad za Angel Dust večeri! Sve što trebate napraviti jest lajkati i shareati članak na svom facebook/twitter profilu koristeći hashtag #UESMag te ovdje u komentaru ispod članka ostaviti svoje ime i prezime i ime večeri na koju želite ići. Slučajnim odabirom odabrat ćemo sretne dobitnike upada!