Iz Sonya će ove godine doći novi Walkman, drugi pokušaj njihove reanimacije nekada obaveznog dodatka svakog ljubitelja muzike u hodu, no s karakteristikama moderne tehnologije i njenog upravljanja.

S obzirom da su smartphoneovi zamjenili nekoliko sprava koje smo nekad uzimali zdravo za gotovo, tako su u prošlost poslali i walkman, discman, mp3 plejer, skoro pa i iPod, no Sonyev ZX2, predstavljen na ovogodišnjem CES-u, igra na kartu nostalgije za starim danima i prave audiofile.

SonyWalkman2015

No ti audiofili morat će biti i dubljeg džepa, jer će cijena ovog uređaja biti čak 1200 američkih dolara, za koje dobijete modernu spravicu sa 128GB memorije, koja podržava DSD, WAV, AIFF, FLAC, i Apple Lossless formate, ima ekran na dodir, Buletooth, a njome se upravlja ekranom na dodir, no ima i osnovne +, -, play/pause, ff, rew, dodatke na rubu za upravljanje bez gledanja u sam walkman.

S obzirom da sadrži i microSD utor, memorija se može dodatno proširiti, a utor za slušalice je poznate retro zlatne boje. S ovim dodacima teško da se može reći da je ovo obični mp3 plejer.

Ako imate oko 7000 kuna viška, i zanima vas, prije odluke za kupnju pogledajte video niže za još informacija…