Od 5. do 7. veljače u Splitu se sprema veliki ‘Love Carnival Rave’ na kojem vas očekuju 4 floora, preko 35 DJ-a, love party vlak, love party brod te preko 30 sati programa elektronske glazbe. Osigurajte povratnu kartu iz Zagreba za samo 167 kuna, ukrcajte se na party vlak i provedite nezaboravan party vikend u Splitu uz UES Magazine i G2 team!

Nakon prošlogodišnjeg inovativnog i potpuno drugačijeg karnevala na koji su se Splićani, ali i turisti, nakon niza godina odazvali u rekordom broju, ekipa iz tvrtke Split Event i Centra plesa i ove je godine dobila priliku rasplesati Grad.

Naime na prezentaciji je predstavljen opširan i ambiciozan trogodišnji program prema kojem organizator želi “Splitski krnjeval” popularizirati i van Splita, te je ove godine naglasak promocije na cijelu regiju, a sljedeće godine i internacionalno. Ovogodišnji krnjeval traje 11 dana i noći, a sastoji se od čak 16 potprograma od kojih su najveći Skakavac – dječji krnjeval te već spomenuti Love Carnival Rave na koji ćemo se i fokusirati!

Vodimo vas party vlakom na veliki splitski 'Love Carnival Rave' spektakl 1

Od 5. do 7. veljače održava se veliki elektronski festival “Love Carnival Rave” u sklopu kojega dolazi i krnjevalski disko vlak iz Zagreba te je angažirano preko 30 DJ-jeva iz svih susjednih zemalja, ali i zvijezde popularnog berlinskog Love Paradea iz daleke Nigerije, Tajlanda, Engleske koji bi na 4 plesna podija mogli podsjetiti i na zimsku inačicu popularne Ultre. Cijeli program samog karnevala detaljno je predstavljen na internet stranici Krnjevala, a elektronski glazbeni dio karnevala na web stranicama Love Carnivala kao i na službenoj Facebook stranici te službenom Facebook eventu!

Osigurajte povratnu kartu iz Zagreba za samo 167 kuna, ukrcajte se na party vlak i provedite nezaboravan party vikend u Splitu uz UES Magazine i G2 team!

Krnjevalski party vlak, u kojem će vas u čari samog Krnjevala uvesti poznata lica domaće elektroničke scene – Basta (fonetika), Brun Dux (UES, Kalypso Zrće), Chuby (Underground Tisno), Sthekerson (G2, Teknotik)Toxic (G2, Get High, 4mat) – kreće u petak 5. veljače u 23:05 sati s Glavnog ZG kolodvora te dolazi u 7 sati ujutro u Split, nakon čega slijedi mali odmor te nastavak krnjevalskog plesa uz program koji na Rivi počinje već od 11h-14h. Splitski ‘Techno marathon’ kreće od 14 sati na Peristilu i Đardinu te se nastavlja cijele noći u velikoj dvorani Gripe na dva floora. Sutradan, u nedjelju 7. veljače, kreće Boat party!

GDJE: Vlak ‘Zagreb – Split – Zagreb’
KADA: Polazak: 5.2. petak u 23:05h sa ZG GK <- -> Dolazak: 6.2. subota u 7h u Split
POVRATAK: Bilo kada i bilo kojim vlakom, samo ovjerite povratnu kartu u TZ Grada Splita!
CIJENA: Povratna karta sa 60% popusta za samo 167 kuna preko Ticketshopa!

Nakon što ste osigurali vašu povratnu kartu za vlak, kontaktirajte nas u inbox naše UES Magazine Facebook stranice jer Vam spremamo jedno veliko iznenađenje!

Ulaznice kao i povratne karte za party vlak potražite u Atlasu, Tisak Media centrima, Croatia Recordsu, Dallasu, Dancing Bearu i svim ostalim prodajnim mjestima sustava Ticketshop!

U nastavku ulovite upade za glavnu večer ‘Love Carnival Ravea’ u splitskim Gripama, a sve ostale informacije u vezi party vlaka potražite ovdje.

love_carnival_party_vlak

UESMag dijeli 2×1 upad za glavnu večer u Gripama! Sve što trebate napraviti jest: lajkati UES Magazine Facebook stranicu, lajkati i shareati članak na svom facebook/twitter profilu koristeći hashtagove #UESMag #lovecarnival te ovdje u komentaru ispod članka ostaviti svoje ime i prezime. Slučajnim odabirom, u petak 05. veljače, odabrat ćemo sretne dobitnike upada.