Nedavno nam je Steffi rekla kako ne vidi smisao rangiranja DJ-e u bilo kakve top liste, a iako bi se mogli složiti s tom mišlju, ljudske potrebe za ocijenjivanjem i rangiranjem svega i svačega, pa tako i kvalitete DJ-a, sežu iz davnina.

Kako je rasao Resident Advisor kao kvalitetan i koristan portal o elektronskoj muzici, tako je i njegova ljestvica najboljih DJ-a krajem godine, dobila na nekoj važnosti među uživateljima klupske glazbe, i njezinim akterima, te zamijenila sada već izlistanu i izlizanu Top Dj Mag ljestvicu.

Kraj godine se bliži, pa je uskoro vrijeme i za novu top listu DJ-a po Residentu. Prošlogodišnji laureat i nedavni gost Stereotip programa u Mosoru, DJ Dixon, da se pita većinu koji su bili na tom partiju, rekli bi da Steffen zaslužuje titulu i ove godine.

Za vaš glas morate biti član RA, a jedino što vam preostaje da se zaputite kroz proteklih 12 mjeseci vaše klupske karijere, i kalendar događanja u RA arhivi, i prisjetite se na kojem vam je od tih partija bilo najluđe, čiji ste live set zapamtili, i DJ miks slušate i danas.

Očekujemo rezultate…