Ovoga vikenda startaju mnoge klupske večeri u Zagrebu, a jedna od njih je i Sound WaX, novi program u novom klubu!

Sound WaX je novo ime na mapi noćnih izlazaka u novom SuperSuper klubu, koji dijeli zgradu s Katranom! Ova poslastica za uho i druge dijelove tijela dolazi na scenu u režiji ekipe iz tri dokazana kolektiva: Deep’n’Out, R.A.W i Scope. U sintezi tradicionalnih i modernih deep/techno struja, pripremaju podij tvrdim elektronskim funkom, podebljanim hipnotičkim pulsiranjem. A oni su: Emir, Dodo, Jakov Kolbas i Ufos Sakiris!

Emir vam sprema tjelesnu audio avanturu kroz sve stilske inkarnacije deep zvuka. Dodo sprema set dubokog techna koji ne zazire od plemenitih melodija i aranžmana. Jakov Kolbas ide duboko toliko da kuca na dno – i to s donje strane, reže diparu na šnite. Ufos sprema acid cocktail deepa, housea i techna koji ispunjava i razglas i podij. Za live visuals zadužen je YNGHD (No Balance). Početak je u ponoć uz ulaz od 30kn koji je namijenjen svim starijima od 21 godine.

SUPER SUPER se nalazi na adresi Radnička cesta 27, u krugu bivše Tvornice Katran, a ulaz je sa suprotne strane zgrade u koju ste navikli izlaziti.

UESMag dijeli 2×1 upad! Sve što trebate napraviti jest lajkati i shareati članak na svom facebook/twitter profilu koristeći hashtag #UESMag te ovdje u komentaru ispod članka ostaviti svoje ime i prezime. Slučajnim odabirom odabrat ćemo sretne dobitnike upada.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/175651872″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”450″ iframe=”true” /]