Sonus_Festival

Najpoznatiji svjetski techno DJi nastupit će od 21. do 25. kolovoza na našem otoku Pagu. Dosad već bogatom popisu pridružilo se još 40 imena, a Dubfire, Pan-Pot, Jamie Jones, Tale of Us , Sam Paganini, Carlo Lio i Rødhåd samo su neka od imena koja će zasvirati na četvrtom izdanju ovog prestižnog festivala i garantirano zapaliti publiku!

Ovog kolovoza na plaži Zrće, na otoku Pagu, posjetitelji će moći poslušati nastupe više od 60 Djeva, među kojima su jedni od najpoznatijih imena svjetske scene: Dixon, Ricardo Villalobos, Loco Dice, Luciano, Joseph Capriati, Seth Troxler, Marco Carola.

Dnevni, večernji i after partyji će se održati u klubovima Papaya, Aquarius i Kalypso, a boat partyji na brodovima koji će se svakog dana otisnuti na pučinu Jadranskog mora uz zvuke najbolje elektronske glazbe trenutno u svijetu, od Ibize do Berlina.

U 5 dana i 5 noći festivala očekuje se više desetaka tisuća posjetitelja iz cijelog svijeta, željnih dobrog provoda, mora i jedinstvene prilike da sve ove izvođače poslušaju na jednom eventu.

Sonus = holiday, beaches, friends, festival, sun, moon & TECHNO!

Posted by Sonus Festival on Wednesday, March 9, 2016

 

Prema riječima jedne gošće iz Francuske koja je pisala organizatorima festivala: “Svaku večer sanjam o danu kad ću se vratiti u Novalju i Zrće. Sonus je najbolji festival na kojem sam bila u svom životu, nevjerojatan line up, odlična atmosfera i pogled na more kakavi bi samo mogla poželjeti. Upoznala sam divne ljude zbog kojih sam se osjećala kao kod kuće. Svi smo tamo bili zbog muzike, zajedno. i jos sam mogla poslužati 3 različita seta svog omiljenog DJa – na večernjem, dnevnom i boat partyju. Pa toga ima samo na Sonusu!”

 Organizatorima Sonus festivala vrlo je bitno da što više posjetitelja bude upravo iz naše, EX YU regije, pa su zato i ove godine odlučili prilagoditi cijene ulaznica. Prodaja ulaznica po povlaštenim cijenama krenut će početkom travnja 2016. godine.

Sonus Festival pojačao line up s još 40 jakih imena 3