Sonja Moonear otvara We Love Sound Zagreb party sezonu [+dijelimo upade]

0
Sonja Moonear otvara We Love Sound Zagreb sezonu!
Sonja Moonear otvara We Love Sound Zagreb sezonu!

Nakon vrlo uspješne prve sezone We Love Sound Zagreb evenata koja je uspjela vratiti fanove elektronske glazbe u legendarnu zagrebačku diskoteku The Best Venue Hall, organizatori Sonus festivala, partyjem 18. veljače otvorit će još jednu!

Uz posjetitelje iz cijele regije, Italije, Velike Britanije i Njemačke, koji su dolazili u Zagreb na We Love Sound evente poslušati svoje omiljene izvođače, Zagreb se opet vratio na europsku party mapu i postao mjesto okupljanja ljubitelja kvalitetnog elektronskog zvuka, što i zaslužuje.

Otvorenje sezone 2017te održat će se 18. veljače u Bestu uz gostovanje jedne od najcjenjenijih dama na sceni danas. Sonja Moonear, Švicarka je koja je suradnjom s najvećim imenima svjetske scene poput Luciana, Ricarda Villalobosa, Arpiar ekipom iz Rumunjske i vlastitim produkcijskim radom dokazala kako joj je mjesto na samom vrhu.

Posjetitelji Sonus festivala prethodnih godina moraju priznati da je upravo Sonja i ostatak Villalobosove ekipe zaslužno za neke od najupečatljivijih jutara na zatvaranju Sonus festivala. Bez sumnje će uz rasplesanu publiku koja dolazi na sve We Love Sound evente, takvu atmosferu Sonja ponoviti 18tog u Bestu.

Sonja Moonear otvara We Love Sound Zagreb party sezonu [+dijelimo upade] 3

Osim Sonje, u Bestu će nastupiti i rumunjski DJ i producent, koji je iako mlad već vrlo poznat među ljubiteljima elektronske glazbe. Praslea je pridruženi član osnivača rumunjskog zvuka – Arpiar ekipe, poznat po solo nastupima ali i Praslesh projektom gdje nastupa zajedno s Rareshom. Uz Sonju i Presleu, 18. veljače, nastupit će i domaća podrška Mate Čeko.

Prodaja karata je moguća putem Entrio online trgovine i prodajnih mjesta. Ulaznice po promotivnoj cijeni su trenutno u ponudi i iznose 50 kn. Više potražite ovdje.

Dijelimo 2×1 upad, a za sudjelovanje u igri potrebno je: lajkati UES Magazine Facebook stranicu, lajkati i shareati članak na svom facebook i/ili twitter profilu koristeći hashtag #UESMAG te ovdje u komentaru ispod članka ostaviti Vaše ime i prezime. Slučajnim odabirom, u petak 17. veljače, odabrat ćemo sretne dobitnike upada.