Mr. DJ Dario
Mr. DJ Dario

Provjerite top 10 vikend selekciju koju je za UESMAG pripremio Mr. DJ Dario povodom svog cjelovečernjeg nastupa u zagrebačkom Boogaloo klubu!

Legenda domaće elektroničke scene – Mr. DJ Dario, u petak 16. lipnja, priprema cjelovečernji set u maloj dvorani Boogaloo Zagreb kluba. Početak večeri je u 23 sata uz ulaz od 20 odnosno 30kn dok je damama ulaz do ponoći besplatan. FB event potražite ovdje.

“Najviše volim svirati allnightere jer nemam limite tako da mogu najbolje izraziti sebe.” – rekao je Dario uoči svog allnighetra povodom kojeg je za UESMAG selektirao 10 stvari koje će vas zagrijati za vikend i sam njegov cjelovečernji set.

Dodajmo još za one koji možda ne znaju tko je Mr. DJ Dario da je on jedan od pionira elektronske scene u Hrvatskoj. Status kultnog dj-a stekao je još sredinom 90-tih u legendarnoj Kašini koja je godinama bila i ostala sinonim pravog undergrounda hrvatske elektronske scene.

Provjerite vikend top 10 selekciju by Mr. DJ Dario 3

Suosnivač je i bivši rezident velikih projekata: Kraljevstvo, Perfection, Old School te dugogodišnji rezident kluba The Best. Mr. DJ Dario svirao je na gotovo svim značajnijim partijima u Hrvatskoj u poslijednjih 20 godina sa mnogim velikanima svjetske elektronske scene, a posebna kruna njegove karijere su dvije značajne turneje po Aziji, no potvrdio se i u produkciji kada je 97. njegova ploča ˝vicked˝ postala veliki underground hit u njemačkim klubovima. Danas njegovi virtuozni setovi stvaraju euforiju među mladim generacijama clubbera diljem Hrvatske, ali i onim starijima koji ga prate još od samih početaka.

Uživajte u njegovoj top 10 vikend selekciji!

1. Thomas Schumacher – On Off (Inhale Exhale)

2. Audiojack – 6EQUJ5

3. Kaiserdisco & Karotte – Knocking Echoes

4. Raul Mezcolanza – Fluids (Original Mix)

5. Macromism – Soul of Cinder – Original Mix

6. Channel X – Under Pressure (Original Mix)

7. Doctor Dru – Corner Ball (Original Mix)

8. Robert Hood – I Am [DKMNTL050]

https://www.youtube.com/watch?v=tH5lkHpDRLA

9. Housemeister – Stepmode (env3 remix)

10. Shdw and Obscure Shape die weisse rose Tale of Us and mind against version