Na ovogodiÅ¡njem glazbenom programu zagrebačkog ‘Tjedna dizajna’ očekuju vas nastupi predstavnika poznatih kolektiva elektroničke glazbe: CFSN i Sicko Disko, kao i radija Yammat FM!

Od utorka 3. svibnja do nedjelje 8. svibnja 2016. godine, u prostorijama Haube (iza Laube) u Ulici baruna Filipovića 23a u Zagrebu glazbeni program ovogodišnjeg Tjedna dizajna upriličit će nastupi predstavnika poznatih kolektiva elektroničke glazbe. Tako već u utorak, 3. svibnja, program u 21h otvaraju Yammat FM DJ-i Yesh i DJ Rea.

U srijedu, 4. svibnja, na red od 19 do 23h, dolazi Nordijski Party uz DJ Lindberga (Norge), a u petak, 5. svibnja, očekuju vas nastupi CFSN DJ-a (itch, Funk Guru & phillipe). Program u petak počinje u 21 sat i traje sve do 4 sata ujutro.

U subotu, 7. svibnja, od 21 do 4h nastupat će Marmat i Freez iz Sicko Disko kolektiva, a u nedjelju, 8. svibnja, nakon određene pauze, vraća se CFSN Sundays (13-19h).

Upad na sva glazbena događanja ovogodišnjeg Tjedna dizajna je besplatan. Sve ostale informacije u vezi programa pratite na službenim web stranicama, kao i u FB eventu!

Provjerite glazbeni program ovogodišnjeg 'Tjedna dizajna' u Zagrebu 3