BALTAZARcrew predstavlja ‘River Park @ Sound & Vision Camp’ koji je zamiÅ¡ljen kao elektronska zabava koja se proteže tijekom cijelog vikenda uz mnoÅ¡tvo aktivnih i pasivnih zanimacija. Za nezasitne partijanere su ovaj put pripremljene sportske aktivnosti i to sve popraćeno bogatim glazbenim sadržajem. Dobar odabir za vikend!

Tokom dana organizacija priprema uživanciju u vidu opuštajućih ritmova chill out i house glazbe, dok će se tijekom večernjih sati situacija zaoštriti te će vas momci natjerati na neprekidno sve do kasnih nedjeljnih sati. Glazbom će Vas zabavljati kako regionalni, tako i DJ-i iz Zagreba te Rijeke. Imena sa zadaćom postavljanja glazbene kulise su:

Omen (DiscoResa, DR), Mo Black (KBS, RI), The Wheel Man (Household Digital, Evasive, ZG), Pavle D (Eccentric Records, Jacks House, KA), Tvrtko (Fonetika, ZG), Sladoled (Fonetika, ZG), Basta (Fonetika, ZG), Lila Cube (NO BALANCE, ZG), Mario Novak (Pitch Vinyl Shop, ZG), Art Lentz (Oddvod, ZG), Bronski (Deep N Delicious, ZG), Herya (Deep N Delicious, ZG), Samo Tako (Innerspace, RI), Marc Rowlands (Manchester, UK), Reversed Sentence (Jacks House, DR).

mrežnica_slika

Za sve posjetitelje je osiguran kamp, stoga ponesite svoje vreće i šatore, iako se u ovakvom raju ne očekuje ni minuta spavanja. Sam događaj se nalazi na lokaciji Gornji Zvečaj, 60km udaljenosti od Zagreba, 20km od Karlovca, 8km od Duge Rese, 2km od željezničke stanice u Zvečaju.

Napominje se kako je parking u samom kampu moguć, ali limitiran.Također se preporuča dolazak vlakom jer je za vas organiziran prijevoz kombijem od željezničke stanice do samog kampa.

Participacija za sam događaj iznosi 100 kuna za oba dana, a za one koji se osjećaju sretnima, UES Magazine dijeli upade!

UESMag dijeli 2×1 upad! Sve što trebate napraviti jest lajkati i shareati članak na svom facebook/twitter profilu koristeći hashtag #UESMag te ovdje u komentaru ispod članka ostaviti svoje ime i prezime. Slučajnim odabirom odabrat ćemo sretne dobitnike upada.

https://soundcloud.com/deepntechpodcasts/the-wheel-men-deep-tech-podcast-14