Pogledajte službeni ‘Future Sound Of Zagreb 2015’ aftermovie

0

S nestrpljenjem očekivani službeni aftermovie ‘Future Sound of Zagreb 2015’ klupskog festivala elektroničke glazbe, koji jednom godišnje okuplja zagrebačke DJ-eve i producente, napokon je vani. Pogledajte!

Prvi FSOZ festival održan je 1999. godine, a osnovni koncept festivala je jednom godišnje na jednom mjestu okupiti najbolje zagrebačke DJ-eve, prezentirati različite aktualne glazbene stilove i promovirati domaću underground elektroničku glazbu i scenu u najširem značenju te riječi.

16. FSOZ održao se od 12. do 15. studenog 2015. u pet klubova koji se nalaze u prostoru bivše tvornice Katran: Depo, Shock Show Industry, Museum, Super Super i Taboo. Natupilo je 45 DJ/live act imena, a napokon je izašao i s nestrpljenjem očekivani službeni aftermovie festivala u kojem možete vidjeti tko je sve nastupio, kako je bilo, tko je sudjelovao za Okruglim stolom, kao i koje su se teme obrađivale.

Podsjetimo da je idejni začetnik samog festivala Damir Cuculić, koji uskoro, točnije 16. travnja, sprema još jedno izdanje večeri “THE BEST OF Kiki Frajman Felver” u zagrebačkom Depo klubu. Upade za samu večer dijelit ćemo uskoro, a do tad pratite Facebook event.