Kontekt. je novi brand, serijal partyja koji povodom svoje premijere, ovoga vikenda u Hangaru, u Šišanu kraj Pule, dovodi poznatog DJ-a i producenta iz BiH – Mladena Tomića!

Mladen Tomić, bosanski je DJ i producent koji se uspješno probija na svjetskoj elektroničkoj sceni, a njegovi nastupi koji odišu pozitivnom energijom, garancija su vrhunskog provoda što potvrđuju i njegovi brojni nastupi po cijeloj Europi te SAD-u i Južnoj Americi. Mladen će ove subote, 13. lipnja, gostovati na premijernoj Kontekt. večeri u Hangaru u Šišanu kraj Pule gdje će mu se za pultom pridružiti Unique, Marin Biocic, te domaćini Paperclip Project i Mad Crew. Početak je u 23 sata, a ulaz kroz cijelu noć iznosi 50kn.

konekt_mladentomic_hangar_1306

Uz visoko hvaljen niz originalnih traka, produkcija i dalje ostaje u središtu Mladenovog interesa sa redovnim izdanjima za neke od vodećih svjetskih labela techno i elektronske muzike, kao što su Sci+Tec, Definitive Recordings, Terminal M, Suara, 1605, Octopus, 100% Pure, Alchemy i drugi. Mladenovi najpoznatiji hitovi su Before Sunset, Front Pocket, Dance of Shadows, Physical Level, Tune In, Tangas, Day In Barracuda, Lady In The House, Green Cubes, itd koji su zauzimali vodeće pozicije u najboljim svjetskim prodavaonicama elektronske muzike. Mladen je napravio vrlo uspješne remikseve za velika imena elektronske scene kao što su Mauro Picotto, Sebastian Leger, Cristian Varela, Stefano Noferini, Chus & Ceballos i mnoge druge.

UESMag dijeli 2×1 upad! Sve što trebate napraviti jest lajkati i shareati članak na svom facebook/twitter profilu koristeći hashtag #UESMag te ovdje u komentaru ispod članka ostaviti svoje ime i prezime. Slučajnim odabirom odabrat ćemo sretne dobitnike upada.