Love International, novi festival u Tisnom, koji od 29. lipnja do 6. srpnja 2016. nastavlja naslijeđe kultnog The Garden Festivala, objavio je raspored večeri u klubu Barbarella’s, a domaćini su Warm, Sub Club, Tief, Resident Advisor, Just Jack, Horse Meat Disco, Futureboogie i Love International x Electric Elephant!

Ljeto je sve bliže, a time i vrijeme održavanja prvog Love International festivala, idejnog nasljednika kultnog The Garden Festivala, koji dolazi u Tisno od 29. lipnja do 6. srpnja 2016. godine. Objavljen je raspored osam večeri u klubu Barbarella’s, a domaćini će biti zaduženi za to da provedete noć na jednoj od najboljih party lokacija.

Barbarella’s je često prozivan jednim od najboljih svjetskih klubova, potpuno na otvorenom klub je okružen zelenilom, drvećem i morem. Mjesto je to gdje od ponoći do 6 ujutro svi festivalski posjetitelji dolaze plesati pod zvijezdama dočekujući prve zrake sunca. Ozvučen sjajnim Funktion One sustavom, glavni plesni podij je okružen mjestima za opuštanje, šankovima i odvojenim prostorom koji nadgleda house, disco i techno ritmove svake večeri. Gotovo svatko tko je nastupio u Barbarella’s kaže da mu je to jedan od najdražih klubova, a i ove godine će neka od najboljih imena oblikovati zvuk večeri u klubu Barbarella’s. Domaćini su Warm, Sub Club, Tief, Resident Advisor, Just Jack, Horse Meat Disco, Futureboogie i Love International X Electric Elephant.

Love International objavio raspored večeri u klubu Barbarella's 1

Dave Harvey iz Love International festivala: “Cijela festivalska lokacija je nešto posebno, a klub Barbarella’s daje posebnu čar cijelom iskustvu. To je baš mjesto na kojem možete završiti večer. Tijekom The Garden Festivala doživjeli smo odlične nastupe, a i sam sam se našao za pultom, ali i na plesnom podiju. Mislim da je zaista rijetkost dočekati tih nekoliko magičnih sati plesa u prostoru koji je potpuno na otvorenom, pod zvjezdanim nebom dok vas ne zabljesnu prve zrake sunca. Ponosni smo na odabir osam večeri u klubu, od prve noći Love International festivala, sve do predavanja festivalske palice u ruke Electric Elephant festivala.”

Komadić raja u The Gardenu u Tisnom, dom je Love Internationala, a intiman festival okružen šumom i prekrasnim morem smjestio se u skrivenom zaljevu. Tijekom dana festival pruža odmor pod suncem, ugodne noći pod zvijezdama donose energiju i odličnu zvučnu kulisu, a sve kulminira u klubu na otvorenom Barbarella’s u uvali Prosika, udaljenoj 10 minuta od festivalske lokacije. Love International privlači raznoliku publiku iz svih dijelova svijeta na odličnu kombinaciju odmora i zabave.

Raspored zabava na brodovima bit će objavljen u ponedjeljak, 14. ožujka.

Foto: Love Inernational press
Foto: Love Inernational press

Dostupne su jeftinije festivalske i dnevne ulaznice za regiju tj. za državljane Hrvatske, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Crne Gore i Kosova.

Tjedna festivalska ulaznica iznosi 700 kuna, a grupna ulaznica – 6 za cijenu 5 iznosi 3500 kuna. Dnevne cijene su 90, 120, odnosno 200 kuna, ovisno o danu. Ulaznice se mogu kupiti u sustavu Entrio.hr

Svi kupci Ex-Yu ulaznica moraju na ulazu predočiti važeći dokument. Ulaznice za klub Barbarella’s i zabave na brodovima se kupuju posebno, a sve informacije potražite ovdje.

Barbarellas lineups will be announced Mon 29th Feb

"Anywhere that you can dance outdoors and watch the sun come up is going to be a really special place…. Barbarellas Discotheque sets the standard of what clubs should be like all over the world.” We will be announcing our club line ups on Mon 29th… and trust us they're good 󾍘Thanks to DJsounds for the video clip, part of the fantastic feature they did on The Garden legacy and our continuation of it.

Posted by Love International Festival on Monday, February 22, 2016