Telekom Electronic Beats najavio je zadnji dodatak dnevnom dijelu festivalskog programa. U Zagreb na tajnu lokaciju stižu Lone Live AV ft. Konx-Om-Pax, a njihov je live act najavljen za 6. studenog (petak) s početkom u 17 sati!

Svi zainteresirani posjetitelji morat će se dodati na popis attendanjem“ službenog Facebook događanja, putem kojeg će nekoliko sati prije početka biti objavljena i misteriozna lokacija s fantastičnim pogledom na grad. Zbog ograničenog kapaciteta ulaz ipak ne može biti garantiran svim gostima s popisa. Što prije posjetitelji stignu, to je sigurnije da će plesati uz Lone Live AV. ft. Konx-Om-Pax, kojima će se pridružiti i DJ Eddy Ramich.

Ulaz je besplatan i ne ovisi o prethodnoj kupovini ulaznica za ostala Electronic Beats događanja. Svi koji su taj petak već isplanirali posjetiti koncert Young Fathersa u &TD-u ne moraju brinuti – Secret Gig Zagreb trajat će do 21:15, kako bi u prvoj večeri stigli obići sve koncertne i klupske lokacije.

Lone Live AV ft. Konx-Om-Pax i Eddy Ramich na tajnoj lokaciji Telekom Electronic Beats festivala! 3

Bogati glazbeni program Electronic Beats festivala Zagreb prate i dnevna događanja čak 16 partnera uključenih u EB preuzimanje grada: Blackout, bon ton store & gallery, Booksa, Confusion Crew, Native Instruments, Croatian Design Superstore, Frendova soba, HDLU, Močvarin sajam ploča i stripova, MSU, Pikto galerija, Radio Student, Studentski centar, Udruga 1dan, Teneo Coffee i Umami.

Ulaznice se mogu nabaviti u zagrebačkoj knjižari Rockmark, CD shopu Dirty Old Shop i na websiteu Electronic Beatsa!

Raspored i satnica svih dnevnih popratnih događanja, kao i provjera na koje se besplatne događaje valja prijaviti ranije nalazi se ovdje!