U režiji Family Grooves ekipe ,po prvi put u Split stiže The Timewriter, jedan od globalno najcjenjenijih producenata i DJ-a u svom žanru, član probranog društva velikana koji su udarili temelje ‘Tech House’ glazbi.

The Timewriter je autor deset globalno uspješnih studijskih albuma i bezbroj originala, umjetnik koji je imao priliku remiksirati izvanredne glazbenike kao što su Mike Oldfield, Yello, Faithless, Wolfgang Flür (Yamo, Kraftwerk) i mnoge druge.

Legendarni techhouse DJ i producent - The Timewriter premijerno u Splitu [+dijelimo upade] 3Osim rezidencije u glasovitom Sven Väthovom Cocoon klubu i bezbroj nastupa diljem svijeta, ove subote 3. listopada, će u svoju party kolekciju napokon upisati i nastup u Splitu u O’Hara Music Club-u gdje će mu se pridružiti i Silvio Hrabar, Miro i Ivan Romac.

Početak je u 23 sata, a cijena ulaza iznosi 50 kuna. Više informacija potražite ovdje.

UESMag dijeli 2×1 upad! Sve što trebate napraviti jest lajkati i shareati članak na svom facebook/twitter profilu koristeći hashtag #UESMag te ovdje u komentaru ispod članka ostaviti svoje ime i prezime. Slučajnim odabirom odabrat ćemo sretne dobitnike upada.