Home GLAZBA TOP LISTE Leeks (DBC) – Top 10 minglers

Leeks (DBC) – Top 10 minglers

1
Leeks (DBC) – Top 10 minglers

Brat Leeks aktivni je član zagrebačkog drum & bass kolektiva Dirty Beatz, koji djeluju na domaćoj sceni od 2002. godine. Posljednjih šest godina sudjeluje u organizaciji glazbenih događanja u Zagrebu s domaćim i stranim gostima (DLR, Amoss, Mefjus, June Miller, Mindscape, Jade, Jenna G, Furney, Big Bud, Brooks Brothers, Bad Copy), kao i u Vukovaru za VuBass serijal (Biome, Billain, Egoless…).

Posljednjih godinu dana posvetio se produkciji, sound dizajnu i završavanju studija, njegove uratke izdali su nizozemski label Break-Fast Audio i grčki Indigo Movement. Radi i na sound dizajnu za animatore sa zagrebačke akademije. Animirani film “Slom” za koji je radio na zvuku, prikazivao se ove godine na Animafestu u Zagrebu i Annecyju u Francuskoj. Kao DJ prvi puta nastupa na cfsn Nu-comersima 2007. i od tada redovito prezentira omiljeni drum&bass zvuk po raznim junglist događanjima.

Povodom večerašnjeg nastupa na Trip To Zion večeri u Attacku na kojem gostuje bend Velahavle, za UESMag je priredio top 10 minglers chart. Provjerite u nastavku…

1. DLR – forthcoming album ‘Seeing Sounds’ on Dispatch Recordings! 

Imali smo priliku poslušati dosta stvari na zadnje dvije zabave u Osijeku i Zagrebu te na kućnom preslušavanju nadolazećeg DLR albuma.

2. Fre4knc – „Spitfire“

Trenutno jedan od najdražih producenata, svakom novom stvari iznenadi novim efektima, zvukovima ili beatom, moguć gost na nekoj od sljedećih Dirty Beatz zabava…