Prvi nastup Mladena Tomića u Mikseru instalirao je široke osmijehe na licima klabera pa je Mikser odlučio tu partijanersku sreću ponovno podijeliti s vama na drugom Last Minute Beats partyju.

Mladen Tomić, bosanski je DJ i producent koji se uspješno probija na svjetskoj elektroničkoj sceni, a njegovi nastupi koji odišu pozitivnom energijom, garancija su vrhunskog provoda što potvrđuju i njegovi brojni nastupi po cijeloj Europi te SAD-u i Južnoj Americi.  Uz Mladena, na popisu izvođača ove vesele priče također su i Pete Dux i xylo koji spremaju setove ispunjene glazbom koja vašim nogama neće dati mira cijelu noć. Uvodni ritmovi razgibavanja i uplesavanja stavljeni su pod nadzor dvojca imena Teychee & Branos.

Drugo po redu izdanje Last Minute Beatsa  održava se u petak, 16. svibnja,  početak je u 23:00 i traje do 06:00 sati. Cijena ulaza je 30 kuna do ponoći te 40 kuna nakon.

Uz visoko hvaljen niz originalnih traka, produkcija i dalje ostaje u središtu Mladenovog interesa sa redovnim izdanjima za neke od vodećih svjetskih labela techno i elektronske muzike, kao što su Sci+Tec, Definitive Recordings, Terminal M, Suara, 1605, Octopus, 100% Pure, Alchemy i drugi. Mladenovi najpoznatiji hitovi su Before Sunset, Front Pocket, Dance of Shadows, Physical Level, Tune In, Tangas, Day In Barracuda, Lady In The House, Green Cubes, itd koji su zauzimali vodeće pozicije u najboljim svjetskim prodavaonicama elektronske muzike. Mladen je napravio vrlo uspješne remikseve za velika imena elektronske scene kao što su Mauro Picotto, Sebastian Leger, Cristian Varela, Stefano Noferini, Chus & Ceballos i mnoge druge.

Ukoliko želite besplatno na Last Minute Beats večer uz Mladena Tomića, lajkajte članak, te u komentar ostavite vaše ime i prezime. Nekoliko vas ćemo na dan održavanja eventa, nasumičnim odabirom, nagraditi sa upadima.

last_minute_beats_mladen_tomic