U petak 4. prosinca, točno u podne, započela je globalna prodaja ulaznica za Exit i Sea Dance festivale, koji zajedno čine jedinstveno festivalsko ljetovanje pod nazivom Exit Avantura!

Ulaznice za Exit festival dostupne su po najboljoj cijeni od 460 kn, s čak 70% uštede u odnosu na završnu cijenu Exit Avanture. Tijekom trajanja ove praznične akcije, svi kupci ulaznice za Exit na poklon će dobit i ulaznicu za Sea Dance festival na poklon (uz uvjet registracije u periodu od 1. do 31. ožujka)! Također, 4. prosinca u podne u prodaju je krenuo i vrlo ograničen kontingent ulaznica samo za Sea Dance festival, po cijeni od 285 kn što je čak 60% uštede u odnosu na završnu cijenu!

Popis maloprodajnih mjesta na kojima se mogu nabaviti ulaznice za EXIT i SEA DANCE festivale dostupan je na exitfest.org. Broj ulaznica po promotivnoj cijeni je vrlo ograničen.

Krenula prodaja najpovoljnijih ulaznica za Exit i Sea Dance festivale 3

Exit festival bit će održan od 7. do 10. srpnja na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, nakon čega se Exit Avantura nastavlja na plaži Jaz pored Budve u Crnoj Gori, na trećem po redu Sea Dance festivalu od 14. do 16. srpnja. Ovogodišnja tema Exit avanture je Exit Magic. U sklopu najave sljedećeg izdanja Exit Avanture, koja će donijeti brojne inovacije u raznim segmentima i privući ljude iz svih krajeva planeta, objavljen je i službeni trailer za publiku iz cijelog svijetakoji možete vidjeti pri dnu članka!

Prvi potvrđeni izvođači bit će objavljeni uskoro, a ljubitelji festivala mogu očekivati neka od najaktualnijih imena svjetske glazbene scene u spoju s provjerenim izvođačima iz najrazličitijih žanrova po čemu je Exit i poznat na svjetskoj festivalskoj sceni.