Riječ je o španjolskom producentu znanom pod imenom Yar Zaa, koji će po prvi puta Zagrebu predstaviti svoj live act, a sve pod redateljskom palicom sada već iskusnih trensera iz Hypnodelix kolektiva!

Hypnodelix crew Vas poziva u AKC Medika večeras, 12. prosinca, na party koji će se održati na 3 floora sa atraktivnom audio-vizualnom podrškom koja će probuditi sva vaša osjetila. Ovog puta u goste im dolazi Jose Luis Yraza aka Yar Zaa.

Iza ovog imena krije se španjolski producent koji dolazi iz Madrida, a ovom prilikom prvi put u Zagrebu će nam predstavit svoj live act. Kao projekt djeluje od 2007. godine i od tada se njegova muzika izdaje na Phantasm Records, Ovnimoon Records, Antu Records, Womb Records, Profound Records, Maharetta Records i mnogim drugim etiketama. Njegov jedinstveni zvuk može se opisati kao energični fullon prožet dubokim bass linijama i svemirskim atmosferama koje će probuditi vašu svjetlu i mračnu stranu.

Kao podrška na Attack Psy flooru biti će mu Inner (Oddvod), Winpa (Insectik rec.), 3lowbeat (Hypnodelix) i Annunnakki (Overa crew). SasoMange Soundsystem biti će zaduženi za audio eksploziju, dok će za vizualni dio biti zaduženi VJ crew Dimension Tricks i Area51 deco. 

U Grey room dovode dragog vam Val Vashara (Zenon) kojeg ćete imati priliku poslušati u techno izdanju te Luciju u deep house izdanju, kao i legendarnog Maryja.

ChaDJazz u Reggae Roots izdanju dovodi vam One Woman Army in Dub te specijalne goste iznenađenja! Upad za cijelu noć iznosi svega 40 kuna.