Ovogodišnji Future Sound Of Zagreb slavi svoj jubilarni 15. rođendan i tim povodom vas očekuje jedan posve novi, glazbeno najatraktivniji, stilski najraznovrsniji i najveći domaći klupski festival do sada.

FSOZ 2014 održat će se kao dvodnevni vikend festival od 10. do 12. listopada od 22 do 6 sati po prvi puta istovremeno u tri kluba: Depo, Shock Show Industry i Museum, koji se svi nalaze u prostoru bivše tvornice Katran. Kao i uvijek do sada misija i cilj i ovogodišnjeg FSOZ-a je da jedanput godišnje okupi i ujedini zagrebačku elektronsku klupsku i DJ scenu na jednom mjestu i predstavi raznovrstan spektar najnovije i najkvalitetnije domaće i strane recentne elektronske glazbe svih žanrova (techno, tech, deep, house, psy, bass), a koju će u dva dana prezentirati preko 30 odabranih poznatih zagrebačkih DJ-a svih generacija.

Prvi dan festivala, u petak 10. listopada, održati će se u DEPO klubu pod imenom “NEW TALENT Opening Night”. FSOZ po prvi puta s ponosom predstavlja najmlađu generaciju DJ-a čije vrijeme tek dolazi, pet “novih talenata” zagrebačke elektronske klupske scene, a to su redom: Frenki, Teychee, Dijana Kober, Pillsman i Leon B. Participacija za prvi festivalski dan iznosi 20 kuna. Više o samim izvođačim provjerite ovdje.

Drugi dan festivala, u subotu 11. listopada, FSOZ 2014 predstavit će u tri kluba (Depo, Shock Show Industry, Museum) istovremeno na čak 5 floorova preko 25 poznatih TOP zagrebačkih DJ-a koji svojim imenima, reputacijom i iskustvom garantiraju vrhunski glazbeni program te zabavu i ples do ranih jutarnjih sati.

fsoz_ues_slika

U Depo klubu s posebnim zadovoljstvom FSOZ predstavlja legende: Cet, Mary, Kiki, Mr. DJ Dario, Damir Ludvig, redom sve poznati i priznati DJ-i koji su u proteklih 15 godina (od 1999.) redovito nastupali na FSOZ-u i koji su neupitno stvarali povijest i ostavili neizbrisiv trag i utjecaj na domaćoj elektronskoj glazbenoj sceni. Više o samim DJ-evima pogledajte ovdje.

Samo 50 metara dalje, u Klubu Shock Show Industry (Katran) svi ljubitelji housea moći će uživati uz vrhunski tech/deep/house program koji će prezentirati poznati ZG DJ-i i producenti: Damir Pushkar, Tom Bug, BlackSoul, Drop Dopers, Ivica Petak, od kojih se neki od njih mogu pohvaliti i s vrlo uspješnom produkcijom koja je priznata i prepoznata i u svijetu. Više o samim DJ-evima pogledajte ovdje.

U istom klubu sve zagrebačke techno fanove poziva se u FSOZ 2014 Techno Room gdje vas očekuje udarna petorka: Mad As Hatter, Blurix LT, F.O.R.M. live, Teo Harouda, Fabian Jakopetz.

I ove godine kao i prethodne dvije FSOZ je mislio i na sve ljubitelje psy trance glazbe koji će moći uživati u ‘svojoj’ mjuzi u PSY Roomu također uz petoricu poznatih i omiljenih DJ-a: Psilocybian, Twisted Twins, Pila, Stevo, Zmayo, članova poznatih PSY kolektiva i partyja Ministarstvo psihodelije, Oddvod, Soundforms, Pistolero.

Nakon dužeg vremena FSOZ 2014 s posebnim zadovoljstvom u svoj program vraća bass glazbu koja i u svijetu a i kod nas iz godine u godinu ima sve više fanova. Za vrhunsku bass glazbu u najširem značenju te riječi, u klubu Museum (Katran), pobrinut će se: 207, DMT, Kodin, Funk Guru, Phillipe, poznati DJ-i uz koje se vežu poznata ‘crew’ imena s HR bass scene: Jabbaton, Cfsn, Chew The Fat!Croatia.

Participacija u subotu iznosi 50 kuna do ponoći, a 70 kuna iza ponoći. Za članove participacija za sva tri kluba iznosi 50 kuna cijelu noć. Ulaznica (participacija) se plaća na glavnom ulazu u Katran i uključuje narukvicu koja omogućuje ulaz u sva tri kluba i ulaz na after koji počinje od 6 sati ujutro, a na kojem vas očekuju Toxic i Matya.

Nagradna igra: Dijelimo 3×1 upad za petak i 3×1 upad za subotu! Sve što trebate napraviti jest lajkati i shareati članak na svom facebook/twitter profilu te ostaviti u komentaru ispod članka svoje ime i prezime te dan na koji želite ići. Slučajnim odabirom u petak, 10. listopada, u popodnevnim satima odabrat ćemo sretne dobitnike upada.