Ususret Tuborg Open Fairu u zagrebačkom Pogonu Jedinstvo u goste, s nominacijom za najboljeg drum’n’bass DJ-a, dolazi Friction praćen MC Linguisticsom.

Glazbena platforma Tuborg Open Fair za cilj ima obogatiti hrvatsku koncertnu i festivalsku scenu, a 12. prosinca 2014. u zagrebačkom Pogonu Jedinstvo doživjet će klupsku inačicu. U goste s nominacijom za najboljeg drum’n’bass DJ-a dolazi Friction praćen MC Linguisticsom, uz njega nastupa i Petar Dundov u live izdanju, reper Frenkie, ABOP koji izvode elektronsku glazbu uživo, kao i najistaknutiji zagrebački klupski program Chew The Fat! CRO uz pratnju Remi iz Elementala.

Friction je jedan od najcjenjenijih drum’n’bass DJ-a i producenata na svijetu, ujedno poznat po tehničkoj preciznosti koju će u Zagrebu pokazati na 4 playera.  Vlasnik Drum & Bass Arena Awards 2011. Friction je u utrci za nagradu za najboljeg drum’n’bass DJ-a i ove godine. Suosnivač je sada već kultne etikete Shogun Audio koja se nametnula kao predvodnik drum’n’bass kvalitete. Etiketa ove godine slavi velikih 10 godina postojanja, te je prema glasovima za Drum & Bass Arena Awards nominirana za najbolju drum’n’bass etiketu. Frictionovi setovi premošćuju razliku između dubljih, soulful, ali i bass zvukova, čime je zaradio horde sljedbenika i zbog čega neprestano nastupa po cijelom svijetu. Kada ne nastupa, vodi jednu od najboljih emisija na BBC Radio 1 posvećenu drum’n’bass zvuku. Uz MC Linguisticsa Friction dolazi u pogon Jedinstvo pokazati surovu energiju drum’n’bassa koja će se naći i na skorašnjem debitantskom albumu.

Ulaznice za ranoranioce su rasprodane. Do 30. studenog ulaznice su u prodaji po 60, a nakon toga 80 kuna. Možete ih kupiti u sustavu Entrio.hr i na svim prodajnim mjestima Entria. Na dan događaja ulaznice će se moći kupiti po cijeni od 90 kuna.  Više o samome događanju pogledajte OVDJE.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/users/566943″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”450″ iframe=”true” /]