U dvorac Erdody dolaze poznati svjetski DJ-i i producenti Julian Jeweil & Juliet Fox, pojačani renomiranim regionalnim i domaćim DJ snagama.

Flyway Festival otkrio je program za njihovo drugo izdanje na koje, među renesansno – baroknim zidinama i kulama dvorca Erdody u Kerestincu, dvorcu iz 16. stoljeća, dolaze poznati svjetski DJ-i i producenti Julian Jeweil & Juliet Fox, pojačani renomiranim regionalnim i domaćim DJ snagama.

 Julian Jeweil je francuski DJ i producent sa sjedištem u južnoj Francuskoj i Berlinu. Redovno zasjeda na vrhove Beatport ljestvica svojim produkcijama, a sve je započelo davne 2007. godine kada izdaje svoj prvi hit “Air Conditionne”. Pronašao je svoj potpisni zvuk kroz brojne produkcije i live setove, a sve to odlikuje melodičan stil techna. Trenutno je aktualan njegov EP “Transmission” s kojeg se dva singla nalaze na vrhu Techno ljestvica, samo tjedan dana nakon objavljivanja. Poslušajte jedan od njih:

Uz Juliana dolazi i Juliet Fox čija se prisutnost na Techno sceni ne može zanemariti, njezin je uspon bio brz i nemilosrdan s produkcijskim uspjehom uz sve veću potražnju za nastupima koji obuhvaćaju neke od najpoznatijih pozornica diljem svijeta.

Poslušajte njen nastup na Beatport Live:

Potporu njima čine jedni od najboljih domaćih i regionalnih DJ-a, kao što su legenda House glazbe Paolo Barbato i jedan od najistaknutijih hrvatskih producenata DJ Jock, čija izdanja u svojim setovima vrte Carl Cox i mnogi drugi svjetski priznati DJi. Od ostalih, tu su rezidenti Ambasadorom nagrađenih klubova Boogaloo i Crkva te predstavnici Future Scope i Balance serijala kao i nositelj Contrast Radio emisije na Radiu 101: Yesh, Life4Funk, Lemon, Shipe, Senno, Sin, DJ Yvann, Zoky, Teo Zver, Sonic Illuminati i Instantsupa.

Early Bird ulaznice su rasprodane u kratkom roku i trenutno je u prodaji limitiran prvi val pretprodajnih ulaznica po cijeni od 110 HRK. Požurite po svoju klikom na sustav Entrio jer je kapacitet ove jedinstvene lokacije ograničen.

Let the music fly you away…

We found a place mystical and beyond reality, a place where there are no worries and no problems. Once again we will takeover Castle Erdody and fly higher, dance harder, celebrate louder! Join us and let the music fly you away… ➡️ http://bit.ly/FlyawayFestival2019 ????BUY YOUR TICKETS NOW ????ONLINE: bit.ly/FlyawayFestivalTICKETSPRESALE LOCATIONS: entrio.hr/outlets—Track ID: Dj Jock – Away (Original Mix)https://youtu.be/ZG8CxIC8woY

Posted by Flyaway Festival on Thursday, February 7, 2019