Na ovu Badnju noć EDS blagdanski program naziva dubNJAK ugostit će izvođače iz Zagreba, Beograda, Pule, Šibenika i drugih gradova, a također će predstaviti i novootvoreni prostor preko puta Epica koji će ugostiti Sound System stage.

Kako se Epic dub Session ekipa ovom prilikom potrudila napisati najavu za svoj party 24. prosinca u osječkom klubu Epicu u stilu pjesmice, prenosimo vam ju u cjelosti:

[quote_box_center]

čekaju nas novi izazovi blagdanski,
veselje je u zraku za sav puk bassovski,
zime se ne bojimo jer okružuju zvukovi nas rajski!

padat ce snijeg, svi će popet se na brijeg kojeg u slavoniji nema, unatoč tome novo okupljanje se sprema!  Za prazničko druženje publika već diše, stoga pripremamo atmosfere, muzike i swaga puno više! floora bit će tri, kao sveta kralja, uši će krvariti od njihova sjaja! donose vam bassa, donose vam sreće, kod našeg deda mraza uvijek pune vreće!

dubnjak! na flooru uleće na foru da ne možeš se snaći kad pitaš tko je jači! egoless na sanjkama s chakkom i pipom il toxara i kandžija sto uleću sa spikom: isprepletanje stilova neće smetat nikom! tu slaze se i dada, istočna selectah, od dancehalla do breakbeata, njena priča nije meka! Uklopit će se dobro uz vilenjake stare, olivera i kulu koji drze tu kulturu slavonskog bassa, rakije i kobasa, za dubnjak svi smo zajedno a ima nas masa!

sound system sila iz daleke nam dalmacije stiže, novo dub pokoljenje u božićnoj se noći diže! bass matters oni kažu, mi slažemo se s njima, bassa, ljubavi i pozitive želimo svima. da ne ostanu sami u oblaku vinila dolaze munchiesi iz istarskih divljina! s pločama svakakvim sa svih strana svijeta, protrest će vas bassom iz božićnog paketa. low frequency uleće na krilima jeze, od dubine bassa pokvareni bježe i skrivaju se daleko, u kutovima tvrđe, zar mislili ste stvarno da može biti tvrđe?

treći floor nas spaja i daje nam mirnoću, chillsmas je za sankom da ne spavate noću. farout projekt na istok vas vodi, po dozu duhovnosti da ne piješ kad ti škodi. Za vas je tu i lounge against the machina i psihodeličan let do novih dubina shvaćanja i kreacije, dok aboggajebo chillom rastvara sve frustracije!

Da ne bude samo glazbe, brinemo i zato, na blaganskom sajmu zavidi i NATO. Dolaze ćurke sa snovolovkama svojim i fisttArt ekipa puna raznih đinđa, rađenih rukom, srcem i dušom, a kapitalistički duh nestaje krišom. Da lijepo ste obučeni i do tog nam je stalo, razne majce donosimo, i bit će ih premalo. Kandžija, Digitroni, Auks, Bamwise i Tox, ponosno ih nosite dok vam traje rok. Blagdanski popusti uključeni do kraja, braćo i sestre navalite, bit će raspodaja!

Kao i uvijek do sada DC shema vlada, slavljeničko okružje najveće do sada. Zato uzmi si za popit i prijatelje povedi, u svečanoj se noći najbolje provedi!

[/quote_box_center]

Početak je u 21 sat, a cijena ulaza iznosi 40kn.

UESMag dijeli 2×1 upad! Sve što trebate napraviti jest lajkati i shareati članak na svom facebook/twitter profilu koristeći hashtag #UESMag te ovdje u komentaru ispod članka ostaviti svoje ime i prezime. Slučajnim odabirom, u utorak 23.12. odabrat ćemo sretne dobitnike upada!

7 KOMENTARI

    • Čestitamo Kristina, osvojila si upad na dubNJAK! Na ulazu se javi uz predočenje osobne iskaznice. Želimo ti sretan Božić i dobar provod! 😉

Comments are closed.