Foto: Lucija Kolarić

Ovoga utorka, 31. svibnja, u KSET-u se održava drugo izdanje ‘Izložbe zvuka’ u organizaciji Zavoda za eksperimentalni zvuk!

U atipičnom izložbenom prostoru – KSET-u – posjetitelji će, ovoga utorka, 31. svibnja, na jednu večer moći iskusiti radove, instalacije i izvedbe koje istražuju zvuk kao medij i motiv u umjetničkoj praksi te njegove kombinacije s vizualnim spektrom. Smještanjem zvučnih eksperimenata u klub, posjetitelj otvara svoje uho prema mogućnostima ispreplitanja onoga što smatramo glazbom, eksperimentom ili instalacijom.

I ovaj put izlagači će biti mladi umjetnici, pretežito studentskog statusa, uz čast iznimkama pa tako izlažu: Lea Anić, Antonija Bačić, Roko Crnić, Vitar Drinković, Vanda Kreutz, Toni Mijač, Nera Miočić, Jason Mulhausen i Radiona. Za glazbeno-medijsku izvedbu zaduženi su Branimir Norac i Tarik Haskić.

Minimalna donacija za ulaz na Izložbu zvuka će biti 5kn. Sav prihod od ulaza služi da pokrije troškove postavljanja izložbe te kao naknada izlagačima i tehničarima. Sa sobom je potrebno imati i člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5 kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn). Više o samoj Izložbi i njenim izlagačima potražite ovdje!