‘Future Scope’ u primoštensku Auroru, kao i zagrebački Boogaloo klub u goste premijerno dovodi zanosnu Talijanku Deborah De Luca, jednu od najtraženijih DJ-ica na svijetu čiji nastupi ne prolaze, a da ne napuni svaki klub ili floor! Ulovite upade na UES Magazineu!

Ukratko, Deborar De Luca je jedna od najpoznatijih DJica i producentica iz Italije. Njenu produkciju podržavaju imena kao što su Magda, Someone Else, DJ Ralf, Layo & Buswaka. Ujedno spada i u kategoriju najtraženijih jer unazad par godina pa do danas bilježi konstantne nastupe, od Francuske, Španjolske, Portugala, Italije, pa sve do Rusije, SAD-a, Indonezije, itd. Koliko je tražena i praćena potvrđuju i brojevi sljedbenika na njenim profilima na društvenim mrežama: preko 600k na Facebooku te preko 30k na Soundcloudu!

Deborah De Luca premijerno u Zagrebu i Primoštenu [+dijelimo upade] 5

Deborah De Luca u primoštensku Auroru premijerno dolazi u petak, 26. veljače, gdje će joj, kao pravi džentlmeni, podršku pružiti – Edy C., Shi Pe i Nino Galovac. Početak večeri je u 22 sata, a ulaznice po cijeni od 70kn mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima sustava Adria TicketFacebook event provjerite ovdje, a u upade ulovite pri dnu članka!

Nakon premijernog nastupa u Aurori slijedi i premijerni nastup u Zagrebu i to u subotu, 19. ožujka, u Boogaloo klubu kada Future Scope sprema veliki party na kojem glavni floor pripada isključivo damama za pultom, a one su Deborah De Luca, Ladida, Lea Dobričić i Marina Karamarko aka Miss Soulfly.  Manji floor ovoga puta zauzimaju pripadnici jačeg spola, brojeći splitskog DJ Jocka, Shi Pea, Sthekersona i Senna. 

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 80kn, za gostovanje Deborah De Luca u Boogaloo klubu, potražite na sljedećim lokacijama: Caffe de Toss – Savska 80 (ZG), Caffe bar Bizarre – Importanne centar (ZG), Caffe bar Allegro – Pavlinska 5 (VŽ). Ulaznice po cijeni od 90kn dostupne u sustavima Entrio i Eventim! Više pogledajte ovdje!

Deborah De Luca premijerno u Zagrebu i Primoštenu [+dijelimo upade] 6

Nositeljica liste – Deborah de Luca, prekrasna je DJ-ica koja dolazi ravno iz talijanskog hooda, donoseći sa sobom zvuk okarakteriziran kao tvrdi techno s minimalističkim elementima. Pridružit će joj se još tri dame – najprije DJ Ladida, koja je tokom karijere gradirala od groovy do minimal techna, te je pokrenula i vlastitu etiketu Article.

Zatim, nastupa beogradska DJ-ica Lea Dobričić, koja je povodom svog 30-og rođendana puštala rame uz rame s Digweedom prošle godine, a čiji su mixevi zarazna kombinacija kombo deep i tech housea te minimala i techna, te Miss Soulfly a.k.a. Marina Karamarko. Potonja se ističe zvukom koji kombinira melodični progresivni house s tech i minimal elementima, s  utjecajem raznovrsnih žanrova, a ne treba propustiti ni da je član Urban Divasa, organizacije koji promovira žene na elektroničkoj sceni.

UESMag dijeli 2×1 upad! Sve što trebate napraviti jest: lajkati UES Magazine Facebook stranicu, lajkati i shareati članak na svom facebook/twitter profilu koristeći hashtag #UESMag te ovdje u komentaru ispod članka ostaviti svoje ime i prezime. Slučajnim odabirom, u petak 26. veljače, odabrat ćemo sretne dobitnike upada.