Death on the Balcony | facebook.com/dotbmusic

Ovoga vikenda održava se promo party Hideout festivala u Zara Beach klubu na plaži Kolovare u Zadru, povodom početka još jedne edicije poznatog britanskog festivala Hideout na plaži Zrće koji će trajati od 26. lipnja do 1. srpnja!

Zara Beach klub će tako ove subote, 25. lipnja, ugostiti Death on the Balcony, poznati britanski duo, uz koje će se za dobru zabavu i ples pobrinuti umjetnik, promotor i DJ Sergej Snooze iz Zagreba, koji je uvijek kroz svoje stvaralaštvo ostao vjeran umjetnosti clubbinga bilo da je riječ o gostovanjima koje je radio ili o zvuku kojeg je stravstveno želio prenjeti publici. Tu je i dj i producent Andrea Ljekaj koji je već protresao plesne podije od Berlina, Londona, Kijeva pa do sve do Dubaia, čija produkcija ostavlja stravstveni groovy trag stoga ne čudi da je izdao na Get Physical i Save Us, a ove mu godine izlaze i dvije ploče.

Death on the Balcony britanski je dvojac kojeg čine Mark Caramelli & Paul Hargreaves, a njihov stil varira proteže se od Disco zvuka preko House i Deep Techna. Njihova interpretacija ovisi o vremenu, mjestu i okolini u kojoj se nalaze. Upravo ih je njihova strast prema kvalitetnoj glazbi i interpretacija koja ne podliježe monotoniji dovela do toga da imaju toliko obožavatelja i da je na njihovim partijima uvijek dobar štimung.

Bilo da su u disco zvuku ili da puštaju senzibilniji house ili techno, ova dva eklektična producenta uvijek se pobrinu da od glazbe miksajući daju najbolje svojoj publici kako na partijima baš tako i kad je riječ o njihovoj produkciji.

Izdaju i remiksiraju glazbu, uvijek aktivni na internacionalnoj razini, tako da su bili zapaženi i te izdali za D-Edge, All Day I Dream, Suol, Pets Recordings, Exploited, Holic Trax, Dikso, Akbal Music…

Savršeno mjesto za užitak, ove subote nakon 23 sata postaje pravo mjesto za ples, samo par centimetara nad morem i zvijezdanim nebom. TUNE IN, vrijeme je za proslaviti nadolazeće ljeto. Početak je u 23 sata uz ulaz od 40kn, dok svi koji dođu s već kupljenom festivalskom ulaznicom za Hideout imaju besplatan ulaz. Više saznajte ovdje!

UESMag dijeli 2×1 upad! Sve što trebate napraviti jest: lajkati UES Magazine Facebook stranicu, lajkati i shareati članak na svom facebook/twitter profilu koristeći hashtag #UESMAG te ovdje u komentaru ispod članka ostaviti svoje ime i prezime. Slučajnim odabirom, u petak 24. lipnja, odabrat ćemo sretne dobitnike upada.

2 KOMENTARI

    • Dragi Lorenzo čestitamo, osvojio si upad na Hideout Festival 2016 Pre-Party u Zadru! Na ulazu se javi uz predočenje osobne iskaznice. Želimo ti dobar provod! 😉

Comments are closed.