DNBKonferencija
DNBKonferencija

Nakon tri izrazito uspješna izdanja eventa naziva DNBKonferencija, sa preko 700 posjetitelja na svakom izdanju i apsolutno nevjerojatnom atmosferom koja je svaki put ispunila cijelu AKC Mediku, ovogodišnje, ujedno i četvrto izdanje, pomiče sve granice!

DNBKonferencija je za svoje četvrto izdanje, u petak, 9. rujna, proširila svoj interes na susjedne nam zemlje u želji da pokaže da izuzetno kvalitetni drum&bass producenti i DJ-i koji predano rade na promicanju drum&bass kulture djeluju i u neposrednoj nam blizini.

U prethodnim izdanjima DNBKonferencije, organiaztori su pokazali što mogu postići kada udruže hrvatske drum&bass snage. Pokazali su što donosi zajednička energija svih koji dijele strast prema drum&bass glazbi u Hrvatskoj. Ove godine će pokazati kako je to kad u njihovu formulu ubace i strast prijatelja im iz najbližih zemalja Balkana. Osim što stižu trenutno najbolji i najaktivniji producenti i DJi iz cijele Hrvatske, na četvrtu DNBK dolaze i selektirani predstavnici drum&bass kulture iz Slovenije, Srbije i Bosne i Hercegovine.

Na četvrtom izdanju DNBKonferencije u AKC Medika, tako će nastupati čak 26 DJ-a, 26 lica sa 26 osobnosti, ali svi istom strasti, a to je drum&bass glazba. Ukoliko dijelite istu strast, posjetite četvrtu DNBKonferenciju! Početak je u 23 sata uz ulaz od 35kn prije te 45kn poslije ponoći. Sve ostale informacije potražite u službenom Facebook eventu!

“Udružimo drum&bass snage Hrvatske. Udružimo drum&bass snage Balkana. 1 STRAST. Drum&bass glazba. 9.9.2016. svi smo jedno. I svi predstavljamo jedno. 1 zajedničku strast. Strast prema drum&bass glazbi. #DNBK” – poručuju iz organizacije!