Steven Tony Julien, poznatiji kao Funkineven, ali i njegov nešto manje poznatiji industrial/new wave alias St. Julien, ovoga vikenda u sklopu BSMNT večeri dolazi u zagrebački klub Sirup!

Uz Funkinevena, ove subote, 2. travnja, nastupaju još Maja Milich iz Beat The Future-a, već svima dobro poznat Novell iz Ekstrakta i naravno BSMNT rezident Iggy Dope. Početak večeri je u 1 sat iza ponoći uz ulaz od 55kn. Više pratite ovdje!

Steven Tony Julien, poznatiji kao Funkineven, ali i njegov nešto manje poznatiji industrial/new wave alias St. Julien, DJ je i producent iz zapadnog Londona koji već godinama obitava na istoku grada gdje se nalazi i njegov studio. Djingom se bavi još od 90ih godina, a njegova prva izdanja pojavila su se na Alexander Nutovom Eglo Recordsu 2009. godine. 2011. pokreće i vlastitit label Apron Records. Osim vlastitith izdanja na Apronu su izašle i njegove suradnje s Delroy Edwardsom i Greg Beatom kojeg ste već mogli vidjeti na jednom od BSMNT partija, kao i one s Devin Dareom i Jay Danielom, a nedavno i sa sve poznatijom engleskom Djicom i producenticom Shanti Celeste.

Neki će ga prepoznati i po hitu Phone Line koji je izdao zajedno sa švedskom pjevačicom Fatimom, a zajedno s mladom zvijezdom Detroita Kyle Hallom čini i njihov zajednički projekt Funkinevil koji je već izbacio dva izdanja za Kyleov Wild Oats label. Radio je i produkciju za razne izvođače među kojima i Molokovu Roisin Murphy, a uskoro mu izlazi i prvi album naziva ”Fallen” na njegovom vlastitom labelu Apron. Osim dugogodišnje suradnje s Eglo-ovim Alexandrom Nutom i Floating Pointsom, te već navedenim izvođačima, godinama blisko surađuje i s NTS radiom na kojem ima svoju Apron emisiju.

Nekadašnji brico po zanimanju danas je strastveni skupljač analognog hardwarea za koji kaže da ga već ima previše. Njegovi setovi raznoliki su poput njegovih izdanja, pa očekujte sve od hip hopa, soula, boogija, house, acida ili techna. U Hrvatskoj ste ga imali priliku slušati na Outlook i Dimensions Festivalu u Puli, no ovo je njegovo prvo klupsko gostovanje u Hrvatskoj i Zagrebu. U nastavku ulovite upade!

UESMag dijeli 2×1 upad! Sve što trebate napraviti jest: lajkati UES Magazine Facebook stranicu, lajkati i shareati članak na svom facebook/twitter profilu koristeći hashtag #UESMag te ovdje u komentaru ispod članka ostaviti svoje ime i prezime. Slučajnim odabirom, u subotu 02. travnja, odabrat ćemo sretne dobitnike upada.

25 KOMENTARI

    • Čestitamo dragi Mateo, osvojio si upad na novo izdanje BSMNT-a u Sirupu! Na ulazu se javi uz predočenje osobne iskaznice. Želimo ti dobar provod! 😉

Comments are closed.