Programom ‘Яetrøshøck Kashina’ Astralis tim ovoga vikenda poziva na jedinstveno bezvremensko putovanje, kako nove generacije, tako i svoju vjernu publiku koja je legendaran klub Mungos u Kašini i učinila besmrtnim! Ugrabite upade na UES Magazineu!

Klub Mungos (danas Shock bar) u Kašini sagrađen je i osmišljen isključivo za partije elektroničke glazbe te je poput mnogih velikih građevina ostao netaknut zubom vremena što ukazuje na trajne vrijednosti koje su mu ugrađene u temelje, a može ga se doživjeti u jednako impresivnom izdanju kao i nekada i to već ove subote, 19. prosinca. Napominjemo kako za stariju ekipu Mungos u Kašini predstavlja neponovljivo iskustvo, a za nove generacije je mit kojeg beskonačno prepričavaju iskusni brijači.

Astralis programom 'Яetrøshøck Kashina' oživljava uspavanu legendu [+dijelimo upade] 11

Programom Яetrøshøck Kashina u subotu 19. prosinca, Astralis poziva na jedinstveno bezvremensko putovanje, kako nove generacije, tako i svoju vjernu publiku koja je ovo mjesto i učinila besmrtnim. Vraća i ljude koji su tom prostoru udahnuli život svojom osobnošću, karizmom i nezaboravnim setovima, prije svih Mr. DJ Dario i Mamiño, potom Damir Ludvig i Go Cut koji su upravo tamo započeli najdugovječniji hrvatski klupski projekt Astralis! Početak večeri je u 22 sata, a cijena ulaznica u pretprodaji iznosi 50kn. Ulaznice su dostupne u sustavu Eventim. Cijena na ulazu iznosit će 70kn.

UESMag dijeli 2×1 upad! Sve što trebate napraviti jest: lajkati UES Magazine Facebook straniculajkati i shareati članak na svom facebook/twitter profilu koristeći hashtag #UESMag te ovdje u komentaru ispod članka ostaviti svoje ime i prezime i odgovoriti na pitanje: “Tko nastupa na večeri Яetrøshøck Kashina?” Slučajnim odabirom, u subotu 19. prosinca, odabrat ćemo sretne dobitnike upada.

1. MR DJ DARIO 

Astralis programom 'Яetrøshøck Kashina' oživljava uspavanu legendu [+dijelimo upade] 12

Čovjek bez kojeg je nezamisliva današnja hrvatska scena elektronske glazbe, baš kao i povijest iste. Važniji dio karijere starta 1994. godine rezidencijom u klubu “Mungos Kašina”. O četverogodišnjoj euforiji svjedočit će svi istinski brijači, a nezaboravni trenuci prepričavaju se još i danas. Suosnivač je i rezident projekata : Kraljevstvo, Perfection, Old School te dugogodišnji rezident klubova “The Best” i “OTV”. Gotovo da nema značajnijih klubova i festivala diljem Hrvatske u kojima nije nastupao. Krunu njegove karijere označile su dvije značajne turneje po Aziji. 1998. njegova ploča Vicked postala je veliki underground hit u svjetskim klubovima. Svoj bi stil okarakterizirao kao fuziju tech zvukova s dosta melodije i topline dubokog basa. Njegovi setovi stvaraju euforiju među mlađim generacijama clubbera dijem Hrvatske, ali i onim starijima koji ga prate još od samih početaka. Svakako je omiljeni domaći DJ zagrebačke publike.

2. DJ MAMINHO 

Astralis programom 'Яetrøshøck Kashina' oživljava uspavanu legendu [+dijelimo upade] 13

Radijski i klupski DJ, začetnik zagrebačke stojedinice, glas sa Plavog radija, te DJ kojega trenutno slušate na Yammat FM-u. Ozbiljniji slušatelji sjećaju se njegovih kultnih emisija još od početaka i najslavnijih dana Radija 101 na kojem je pokrenuo kultnu emisiju Deep FM. DJ koji je od malog obiteljskog kafića u zagrebačkom prigradskom selu Kašini napravio klub koji je 90-tih bio sinonim hrvatske urbane scene, mjesto gdje su nastupala najveća svjetska DJ imena tog vremena. Kašina je prvi klub koji je uveo klupski program vikendom, dok su drugi klubovi elektronsku glazbu oprezno stavljali u program manje popularnim danima u tjednu. Iz tog vremena izdvajamo i gostvanje Sven Vatha koji je nakon gaže u Aquariusu, odradio i after u Kašini. Maminho se vraća na lokaciju koju je stvorio.

3. Damir Ludvig

Astralis programom 'Яetrøshøck Kashina' oživljava uspavanu legendu [+dijelimo upade] 14

Poznati producent i DJ koji je do sad nastupio u više od 15 država širom svijeta, a neke od destinacija na kojima je predstavio svoje setove su Los Angeles, New York, London, Berlin, Atena, Tel Aviv, Taipei i Tokyo. Ludvig je potpisnik ugovora s etiketom Toolroom koju vodi britanska zvijezda Mark Knight, a njegov prvi ovogodišnji singl podržavaju legendarna imena kao što su Cristian Varela, Mijk Van Dijk, Stacey Pullen i Jean Marie Kone.

4. DJ Go Cut

Astralis programom 'Яetrøshøck Kashina' oživljava uspavanu legendu [+dijelimo upade] 15

Osnivač i rezident DJ Astralisa, direktor uspješne event agencije Disco d.o.o., pokretač Psycro records i Disco.hr records, predsjednik udruge Kultura Futura iza koje stoje brojni uspješni urbani projekti, poput višestruko nagrađivanog filma „Astralis – Institucija“,  te brojne DJ radionice,  radijske emisije i DJ seminari.  Autorske radove objavljuje pod nazivimaAstralis, DJ Goran i Dj Go Cut u suradnji sa domaćim i inozemnim autorima.