Foto: www.whatpeoplesay.com

Aril Brikha ovoga će vikenda nastupati u Zagrebu, a potom i u Zadru gdje će premijerno gostovati povodom Andrologicove proslave rođendana! UES Magazine ima upade!

U Zagreb Aril Brikha dolazi 18. prosinca gdje će nastupati u klubu Depo, a već sljedećeg dana, u subotu 19. prosinca, po prvi će puta nastupati u Zadru i to u Qbaru gdje dolazi povodom velikog rođendanskog slavlja zadarskog DJ-a i producenta Andrologica, koji je uz kolegu Monyja zadužen za otvaranje i zatvaranje večeri. Tako će Aril Brikha i Zadar upisati u svoju pozamašnu kartu gostovanja po cijelom svijetu. Početak programa je u ponoć!

Aril Brikha premijerno u zadarskom Qbaru [+dijelimo upade] 3

Aril Brikha rođen je u Iranu odakle je ubrzo emigrirao u Švedsku gdje je i započeo njegov put producenta, DJ-a i live performera. Još kao dijete pokazivao je strast prema elektronskoj glazbi tj. njenim počecima, pa ne čudi što u nekim njegovim radovima nalazimo i poveznice s radovima njegovih, nazovimo idola kao što su Jean Michel Jarre i Depeche Mode.

Njegovi prvi radovi izašli su na švedskim izdavačkim kućama Dankla, Plump i Placktown, ali ubrzo je shvatio kako njegov zvuk traži pravi “dom” pa ne čudi što je ubrzo ostvario kontakt s legendarnim Transmat Recordsom odnosno njegovim vlasnikom Derrickom Mayom koji je izdao njegovu ploču “Art Of Vengeance EP” na sestrinskoj etiketi Fragile.

Sa dosadašnjim radom je dokazao da je definitivno jedan od najtraženijih DJ-a i live performera na svom polju u svijetu, stoga ne propustite njegov nastup u Zadru!

UESMag dijeli 2×1 upad! Sve što trebate napraviti jest: lajkati UES Magazine Facebook straniculajkati i shareati članak na svom facebook/twitter profilu koristeći hashtag #UESMag te ovdje u komentaru ispod članka ostaviti svoje ime i prezime i odgovoriti na pitanje: “Gdje je rođen Aril Brikha?” Slučajnim odabirom, u subotu 19. prosinca, odabrat ćemo sretne dobitnike upada.