Vožnja digitalnim i realnim podijima Lijepe NaÅ¡e, regije i svijeta kliže prema svojoj prirodnoj jubilarki, a kako su one sve samo ne obične jedino je logično proslaviti kako valja – ‘Klubska Scena Takeover’ turneja počinje! Vodimo vas na početnu stanicu u Osijeku!

Kraj 2015. i cijela 2016. bit će u znaku preuzimanja – Klubska Scena Takeover tako će se razasipati domaćim destinacijama s ciljem promocije lokalnih scena u gradovima Hrvatske  i njihovih vrijednih kreativnih ruku te poslužiti kao zagrijavanje za veliku feÅ¡tu 15. godiÅ¡njice koja će se odviti u nadolazećoj godini u Zagrebu gdje će okupiti najbolje Å¡to Hrvatska može ponuditi. Prva stanica je osječki Epic, u subotu 5. prosinca na dva plesna podija.

Tako vas na house flooru očekuju Yakka, Hudi & Lukaku, Articledisco i Tom Spock, a na techno flooru Ervin Mandari, Drogba, Millex i Indy Slide. Sve informacije o samim izvođačima, kao i njihove podcaste provjerite na web stranicama Klubske Scene.

'Klubska Scena Takeover' turneja uoči 15. rođendana počinje u Osijeku [+dijelimo upade] 3

Kako bi plesali s KS ekipom vaÅ¡ doprinos je simboličnih 30 kuna. Bez ikakvih pretenzija zarade sav prihod ide na pokrivanje troÅ¡kova produkcije zajedničkih noći i čekanja zora te će poslužiti kao pogonsko gorivo iza honorara, putnih troÅ¡kova i “hospitalityja” izvođača, najma prostora, velike gromade redara na ulazu, promo materijale, osoblje kluba i naravno neminovnu kriÅ¡ku kolača koju si država uzima za to Å¡to se ti zabavljaÅ¡, kaže KS.

Ovim putem čestitamo Klubskoj Sceni na 15 dugih i uspješnih godina rada i postojanja i želimo im još puno istih kako bi naša scena, uz odgovarajuće medije, rasla i dalje! Sretan rođendan KS timu!

UESMag dijeli 2×1 upad! Sve što trebate napraviti jest lajkati i shareati članak na svom facebook/twitter profilu koristeći hashtag #UESMag te ovdje u komentaru ispod članka ostaviti svoje ime i prezime i odgovoriti na pitanje: “Koliko godina slavi Klubska Scena?” Slučajnim odabirom, u subotu 5. prosinca, odabrat ćemo sretne dobitnike upada.