Foto by Techno Doza

Povodom A-nalog-ovog rođendana ovoga vikenda održava se posebno rođendansko izdanje Techno Doze u brodskoj diskoteci Valinor!

Iza pulta doskoteke Valinor, tako će se ove subote, 23. svibnja, kao glavni gosti večeri naći Zoky i Teo Zver uz podršku lokalaca: Fixsell-a i Marka Abramovića. Za vizualizacije će biti zadužen sam A-nalog. Početak je u 21 sat uz ulaz po cijeni od 10kn cijelu noć!

Zoky je na hrvatskoj elektronskoj sceni aktivan preko 15 godina tijekom kojih je nastupao na eventima i u klubovima diljem Hrvatske i nekih drugih europskih zemalja. Raveolution, Technopride, Love 2 Dance, Perfection, Kombinations, Invazia, United Electronic Sound, Sonic Beach i Convention u Austriji, Nightshift u Sloveniji, I Love Techno Session u Italiji, samo su neki od programa na kojima je nastupao, a svojim je beskompromisnim techno setovima “razarao” i zvučnike klubova kao što su legendarni Mungos, Kulušić, Sokol, The Best, Boogaloo (ex OTV), Aquarius, Londoner, Suburbia u Italiji, Rockhouse u Salzburgu u Austriji, itd. Zokyjevi setovi puni su energije te vas zasigurno neće ostaviti ravnodušnima.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/users/5624713″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”250″ iframe=”true” /]

Tijekom višegodišnjeg pohađanja techno evenata Teo Zver je pokazao interes za puštanjem i stvaranjem glazbe te svoje prve svirke odrađuje na manjim privatnim eventima u Samoboru što se za njega pokazalo vrlo uspješnim jer ubrzo nakon toga dobiva poziv za nastup na Invazia open air festivalu 2012. gdje se po prvi puta predstavio široj publici i iznenadio te nakon toga postaje rezident zagrebačkog programa Rave’n’Roll. Trenutno je jedan od najperspektivnijih newcomera u Hrvatskoj i stoji uz bok najboljim hrvatskim techno djima. Po prirodi veseljak, ali kad stane iza pulta upoznat će vas sa mračnom stranom techna i sigurno će vas izuti iz cipela što dokazuju mnoge pozitivne reakcije kako od kolega pa tako i od publike što ga motivira da ide naprijed i svaki put predstavi nešto novo i drugačije.

UESMag dijeli 2×1 upada! Sve što trebate napraviti jest lajkati i shareati članak na svom facebook/twitter profilu koristeći hashtag #UESMag te ovdje u komentaru ispod članka ostaviti svoje ime i prezime. Slučajnim odabirom odabrat ćemo sretne dobitnike upada.

techno_doza_2305