Zlatnichi objavio nove radove
Zlatnichi | facebook.com/zlatnichiofficial

Sarajevski DJ i producent Zlatnichi, koji se glazbom bavi od svoje 15 godine, unazad mjesec dana objavio je čak tri remiksa i novu stvar za britansku ‘NoExcuse’ etiketu naziva ‘Feel Your Iceness’!

Zlatnichi je svoj debitantski EP ‘Serious Damage’ objavio tek 2015. godine preko londonske etikete ‘NoExcuse’ za koju je će 22. srpnja izdati i svoju novu stvar ‘Feel Your Iceness’. Stvar će izaći u sklopu Ibiza VA kompilacije, a kako zvuči poslušajte u nastavku.

Za one koji ne znaju, Zlatnichi je odradio mnoštvo live nastupa diljem Europe, a njegove trake nerijetko zavrte i velikani kao što su Paco Osuna, Leon, Marco Carola i Stefano Noferini. Što se tiče mjeseca lipnja, možemo reći da mu je po izdanjima i remiksevima ovo jedno od intenzivnijih razdoblje jer je unazad mjesec dana objavio čak tri remiksa.

Jedan od remiksa je remiks Manuel De Lorenzijeve stvari ‘The Room’ koji je objavljen preko etikete ‘Pild Records’. Drugi remiks je Zlatnichijev ‘Clapping Arround Remix’ za Archeovu stvar ‘Keynote’ koji je objavljen na ‘Basswalk Records’ etiketi, dok je treći remiks za stvar ‘People Dancing’ objavljen na ‘Proper Musique’ etiketi, a čiji original potpisuju GruuvElement’s i Arno Stolz.

I za kraj da podsjetimo, Zlatnichi će u Hrvatskoj nastupati u sklopu Owl Festivala.