Ricardo Villalobos
Ricardo Villalobos

Nakon uspješnog prvog We Love Sound eventa, organizatori Sonus festivala, 18. studenog, dovode jednog od najpoznatijih izvođača elektronske glazbe danas u legendarnu zagrebačku diskoteku The Best Venue Hall, a on je Ricardo Villalobos. 

Ricardo Villalobos planetarno je poznato ime u glazbenim krugovima, a domaćoj publici zbog sad već legendarnih closing after partyja na Sonus festivalu koji ponekad traju i 24 sata nakon završetka festivala, gdje Ricardo i njegova ekipa svaki put osiguraju provod za pamćenje i pravo glazbeno putovanje. Iako je gostovao u svim dijelovima svijeta, zagrebačka publika će Villalobosa imati prilike čuti po prvi put.

Ovaj Čileanac odrastao u Njemačkoj i već 20 godina s adresom u Berlinu, na sceni je više od 25 godina te osim po svom osebujnom glazbenom stilu koji je teško svrstati u jedan glazbeni pravac te vrlo karizmatičnoj ličnosti, poznat je širim masama po službenom remixu za Depeche Mode što se jako malo producenata na svijetu može pohvaliti.

Njegovi redoviti nastupi u klubovima Panorama Bar/Berghain, Fabric u Londonu, Robert Johnson u Offenbachu ili Amnesiji na Ibizi uvijek ostavljaju snasan i nezaboravan utisak.

Drugi We Love Sound event u Zagrebu bit će ujedno i proslava 15 godina postojanja Klubske scene, jednog od najpoznatijih hrvatskih portala koji prate elektronsku glazbu u regiji i svijetu.

Uz Ricarda, 18. studenog, nastupit će i Ian F. iz Slovenije, jedan od vlasnika Colours Music etikete i party brenda, te domaća podrška, Sergej Snooze, osnivač zagrebačkog kluba Sirup.

Prodaja karata je moguća putem Entrio online trgovine i prodajnih mjesta. Early bird karte su rasprodane u rekordnom roku, a trenutno su u ponudi regularne karte po cijeni od 150 kn.