Foto: Beograd.rs

Kalemegdan Summer Festival koji se održava uz podršku Heinekena od 10. do 12. lipnja na jednoj od najljepših lokacija u Srbiji – Beogradskoj tvrđavi, uz najbolje izvođače svjetske i srpske elektronske muzičke scene najavljuje žestoko topljenje.

Glavne zvijezde Sam Paganini i Booka Shade istopit će publiku svojim dinamičnim bitovima i priredit će zabavu, zajedno sa 40 najboljih DJ-eva iz Srbije, koja će se dugo prepričavati. Na ulazu festivala, posjetioci koji svoje ulaznice nisu osigurali u pretprodaji, morat će izdvojiti 1500 rsd za sva 3 dana, odnosno po 1300 rsd za 10. i 11. lipanj. 

Pored glavnog stejdža, posjetioci će imati priliku uživati na prijateljskom stejdžu na kojem će se predstaviti prijatelji festivala: 10. lipnja – Drugstore, 11. lipnja – Onlyclubbing i 12. lipnja – Sunday Beat & Grotto.

Specijalno iznenađenje za sve posjetioce festivala je BZZ BZZ CHILL ZONA – na kojoj će Vam se predstaviti umjetnička organizacija Bizzare Bazzare sa svoja 2 crtača – Iktus i Bombona, koji će na licu mjesta uljepšavati crtanjem prostor festivala u toj zoni. Naravno, posjetioci će imati priliku biti dio toga te ostaviti svoj osobni pečat!

Posebna atrakcija festivala je DNEVNI REJV koji će se održati trećeg dana, 12. lipnja od 16-02h. Pratite službenu stranicu Kalemegdan Summer Festivala ili stranice DJ-a koji nastupaju i saznajte kako doći do karata za dnevno topljenje. Za više informacija o festivalu posjetite službenu Facebook stranicu.