Nakon 5 dana, 5 noći, boat partija i afterpartija završila je spektakularna proslava Sonusovog 5. rođendana čime je Sonus festival opet dokazao da zasluženo nosi titulu jednog od 10 najboljih svjetskih festivala u kolovozu.

Na plaži Zrće u sklopu Sonus festivala nastupilo je više od 60 izvođača. Klubovi Papaya, Aquarius i Kalypso bili su puni od početka festivala u nedjelju 20. kolovoza do petka 25. kolovoza kad je Sonus završio sad već legendarnim afterpartijem.

Pravo ljetno vrijeme, uzavrela atmosfera, nasmijana lica i svakog dana desetak tisuća posjetitelja iz više od 60 zemalja svijeta plesali su uz zvukove jednih od najvećih imena svjetske elekroničke scene danas.

Na festivalu su nastupile zvijezde čijim nastupima se mogu pohvaliti rijetki festivali u Europi:  Carl Cox, Solomun, Sven Väth, Richie Hawtin, Ricardo Villalobos, Adam Beyer, Loco Dice, Chris Liebing, Âme, Pan-Pot, Floorplan, Tale Of Us, Joseph Capriati, Jamie Jones, Sam Paganini, Seth Troxler, Marco Carola, Maceo Plex, Apollonia, Len Faki, Matador, Enzo Siradusa, Archie Hamilton, tINI, Monika kruse, Magda i mnogi drugi.

Floorplan live aka Robert Hood // Floorplan & Lyric Hood at Sonus Festival! ✊💥

Posted by UES Magazine on Monday, August 21, 2017

Adam Beyer at Sonus Festival! 💥

Posted by UES Magazine on Wednesday, August 23, 2017

Sven Väth at Sonus Festival! ✊

Posted by UES Magazine on Thursday, August 24, 2017

The last moments with Solomun (Official) at Papaya club @ Zrce beach stage at Sonus Festival! 🔥

Posted by UES Magazine on Monday, August 28, 2017

Ono na što je Sonus posebno ponosan je i nastup domaćih i regionalnih DJeva koji su svojim nastupima pokazali koliko odlične glazbe dolazi i sa naših područja. Nastupili su Mariano Mateljan, Valentino Kanzyani, Dejan Milićević, Marina Karamarko, Andrea Ljekaj, Felver, Mimi, Homeboy, Ivan Komlinović, Ian F., Andrologic i Josip Milković.

Prema riječima Dalibora Olivera Zjačića, osnivača i jednog od organizatora Sonus festivala: «Mogu slobodno reći da je ova godina bila pravi spektakl i sigurno najbolje izdanje Sonusa dosad, uz nevjerojatnu atmosferu i reakciju posjetitelja. Gotovo jednoglasni zaključak svih izvođača je bio da im je nastup na Sonusu bio jedan od najboljih u godini. Posebno bih htio istaknuti i ovim putem se zahvaliti na vrlo profesionalnoj i uspješnoj suradnji s ljudima na čelu grada Novalje, pogotovo gradonačelnikom, gospodinom Antom Dabom, zatim glavnim stožerom zadarske policije na čelu s gospodinom Vulinom, lokalnom policijom u Novalji i svim klubovima i koncesionarima na plaži Zrće. Mi smo vrlo ponosni na goste Sonus festivala koji na festival dođu plesati i zabavljati se, bez incidenata. Kako smo saznali od policije i gradskog redarstva, za vrijeme Sonusa je bio prvi dan u sezoni da niti jedina kazna nije isporučena u gradu Novalji. U suradnji s partnerima iz Njemačke, svake godine se trudimo poboljšati iskustvo posjetiteljima, kako vezano za zvuk tako i samu organizaciju cijelog festivala zadržati na svjetskoj razini i vjerujem da će iz godine u godinu doživljaj posjetiteljima biti na sve višem nivou. Mi smo već krenuli sa pripremama za Sonus festival 2018. godine kada bi željeli još više gostiju pokazati našu lijepu Dalmaciju i upravo Hrvatsku ponuditi kao destinaciju za vrhunski provod. U narednom periodu u planu su i razni We Love Sound eventi tako da očekujemo našu vjernu publiku i na plesnim podijima u Zagrebu.»

Nakon 5 dana, 5 noći, boat partija i afterpartija završila je spektakularna proslava Sonusovog 5. rođendana čime je…

تم نشره بواسطة ‏‎UES Magazine‎‏ في 30 أغسطس، 2017