Poslije tri spektakularne noći žestokog TOPLJENJA završeno je drugo izdanje Kalemegdan Summer Festivala koji se održavao uz podršku Heinekena te koji je ugostio više od 6000 ljudi i preko 40 najboljih DJ-a sa svjetske i srpske elektroničke scene!

Iako je padala kiša, to nije spriječilo posjetioce da dođu i plešu do ranih jutarnjih sati na jednoj od najljepših lokacija u Srbiji – Beogradskoj tvrđavi. Techno mag Sam Paganini istopio je masu prve večeri, a pult sa njim dijelili su Dejan Milićević, Speedy, Calavera & Manya u b2b setu sa Reblokom, kao i mlada nada srpske DJ scene Roxa – koji je otvorio glavnu binu. Na drugoj pozornici  posjetioci su uživali uz program kluba Drugstore, na kojem su nastupali Kaen, Filip Xavi, Kristijan Molnar i Lag, dok su umjetnici Iktus i Bombona uljepšavali BZZ BZZ chill zonu crtajući sprejevima.

Iako je druge večeri padala kiša, to nije spriječilo posjetioce da dođu i plešu uz spektakularni live act dua Booka Shade koji su napravili sjajnu atmosferu svirajući svoje najpoznatije hitove. Glavnu binu otvorio je Mene, a sastav SillyHeadz koji čine Marko Vuković i Bokee zagrijali su masu pred nastup glavnih zvijezda. Legendarni Boža Podunavac oduševio je posjetioce TOPLJENJA, kao i DJ TKNO koji je zatvorio drugu večer.

ONLYCLUBBING portal predstavio se na drugoj pozornici koju je otvorio pobjednik DJ natjecanja Vuk Milivojević a.k.a Royal Wolf, a na njemu su također nastupali i D.R.N.D.Y, Mark Dee Jack i Andrew Meller.

Foto: Benny Take A Moment

DNEVNI REJV trećeg dana počeo je od 16h i trajao sve do 02h – glavna bina bila je rezervirana za b2b nastupe najboljih srpskih izvođača kao što su: Teo Trunk b2b Mark Myself b2b Shon, DBDZ, Goya b2b Deprescu, Ilija Đoković b2b Andrew Meller, Kristina Lalić b2b Mancha & Mark Panic.

Dok su na drugoj pozornici DJ-evi Sunday Beata i portala Grotto – Apok, Poke, Peter Portman, Teodora Van Context, John Belk, RAQA, Marco B & Bojan B, Tom Collins, Rub A Dub i Nemanja Velimirović napravili sjajnu atmosferu.

Organizatori se zahvaljuju svim posjetiocima i prijateljima na ukazanom povjerenju i sjajnoj energiji kojom su doprinjeli festivalu.