Petak je stigao, a s njime i novo izdanje sada već prepoznatljive klupske večeri Deep’n’Delicious na kojoj gostuje Geddes. Zagrijte se za večerašnji ples u Sirupu uz mikseve koji su snimili rezident DJi – Bronski & Herya!

Josip Bajić aka Bronski, jedan je od sudionika hrvatske klupske scene, na kojoj se prodefilirao nastupima na partijima u Kutini, iz koje i dolazi, gdje je promocijom, ali i svirkom digao klupsku scenu grada, a potom i nastupima u Rijeci, te rezidenciji u zagrebačkom Sirupu. U strujnim krugovima poznat kao jedan od voditelja Deep’n’Delicious programa, dobro roni i uzgaja bradu. Uživajte u njegovom miksu za Sirup podcast!

Mario Herjavec aka Herya, uz Bronskog je osnivač i rezident Deep’n’Delicious večeri, koje su zadnjih dvije godine postale jedne od najposjećenijih večeri u Zagrebu. Herya je u muzici već preko desetljeća, a njegovi stilovi prešli su kroz brojne žanrove. Lakoća i smirenost kojom vrti sve ove stilove daje osjećaj da se to sve može naučiti za jedan after. Uživajte u njegovom nedavnom miksu snimljenom povodom samog D’n’D programa!

I ne zaboravite, dobro se zabavite i isplešite večeras u Sirupu uz Geddesa i momke!