Beck’sperience
Edy C na Beck’sperience serijalu!

Uoči prvog u nizu Beck’s to Basics Beck’sperience evenata koji će u četiri hrvatska grada donijeti atmosferu berlinske undeground glazbene scene uz najbolje njemačke i domaće DJ-e, šibenski DJ i producent Edy C., odabrao nam je svojih top 5 techno stvari berlinske škole!

Istinski ljubitelji elektroničke glazbe ovo ljeto dobivaju svoju dozu dobrog underground elektronskog zvuka i to na jedinstvenim lokacijama u Šibeniku, Zadru, Rijeci i Zagrebu koje će svojom atmosferom upotpuniti Beck’s to Basic koncept ovogodišnjih Beck’sperience partyja. Cjelokupni Beck’s to Basics koncept osim najboljih njemačkih DJ-a, okupit će i brojne poznate hrvatske DJ-e, a svi partyji biti će obogaćeni i brojnim street performerima i posebnim scenografskim postavom.

Prvi party kreće već večeras20. srpnja, u Minerskoj uvali u Šibeniku i na njemu će nastupati headlineri Oliver Deutschmann i Florian Meindl, uz podršku domaćih snaga: Pero Fullhouse, Zorro i Edy C. koji je samo za ovu priliku za UESMAG selektirao svojih top 5 techno stvari berlinske škole. Zagrijte se uz njegov odabir u nastavku!

1. Alexander Kowalski – Speaker Attack / Kanzleramt Records

2. Heiko Laux – Hexagon / Kanzleramt Records

3. Ben Klock – Big Time / Bpitch Control

4. Florian Meindl – Forget The World / Flash Recordings

5. Oliver Deutschmann – Confuzed / Soma