Astralis team: Damir Ludvig i Go Cut
Astralis team: Damir Ludvig i Go Cut

Provjerite Astralis ‘Best of’ selekciju koju je povodom povratničkog partyja u klubu The Best Venue Hall Zagreb, za UESMAG selektirao Goran Vlajić poznatiji kao Go Cut !

Astralis je nezaobilazan projekt hrvatske party scene koji se na oduševljenje velikog broja fanova te nakon više od 5 godina, 31. Listopada, vraća u prostor u kojem je više od deset godina bio rekorder posjećenosti – klub The Best Venue Hall Zagreb. Tom prigodom za DJ pultom će se ponovno okupiti Dogma 3000, jedno od najpoznatijih imena hrvatske elektronske glazbe, bez čijeg albuma ‘Land Of Utopia’, ne bi bilo ni Astralisa. Uz glavne goste nastupit će i rezidenti Astralis večeri Goran ‘Go Cut’ Vlajić i Damir Ludvig.

U nastavku vam upravo povodom ovog povratka u legendarni The Best, donosimo Astralis ‘Best of’ selekciju koju je za UESMAG selektirao Go Cut.

“Dakle, složiti Astralis “Best of ” je gotovo nemoguće, svega je tu bilo, ali zato ćemo 31.10. 2016. probati što više toga odvrtiti u Bestu!” – dodao je Go Cut prilikom odabira stvari za selekciju koju provjerite u nastavku.

1. Johann Bley-Stranded (The delta Remix)

Malo je stvari koje se vrte po partyima duže od ove! Apsolutni klasik, himna i uz Mahadevu, najizvođenija stvar na Astralisu. (PSY TRANCE)

2. ASTRAL PROJECTION – Mahadeva (version original 95)

Uz Astral Projection je vezan sam početak Astralisa gostovanjem Avi Nissima na prvom ikad održanom partyu u Bestu. People Can Fly, No One Ever Dreams itd. (Goa Trance)

3. Twister – Journey

Pokojni Nello Tijardović (Twister) nažalost nije nikada stigao do Zagreba (jednom ga je omela gusta magla), ali zato je zagrebačkoj publici ostavio Journey! (Goa Trance)

4. DOGMA 3000-Sundance

Remek djelo naših prijatelja Damira i Gorana Štetića koje ćemo konačno vidjeti zajedno na nastupu u Bestu. Sundance, koji spaja progressive, techno i trance te čak i elemente goa tranca (Progressive)

5. Dj Quicksilver – Clubfiles One / Rising Up (Clubmix)

Bomba iz trance faze Astralisa, prerasla je u jednom trenutku svoje underground porijeklo i vrtila se posvuda, poput Jaguara (TRANCE)

6. JAGUAR – DJ Rolando (Fabian Jakopetz Botytech Mix)

Techno klasik koji je bio neizostavan na svim partyima tog vremena, Fabo mu je dao novi moderan “štih” i osvježio ga u suvremenom duhu. Moja omiljena verzija! (Techno)

7. D-Formation – Starstuff (Bladerunner Remix)

Starstuff je traka koja mi uvijek služi za prijelaz između stilova, hipnotična, mračna i uzbudljiva!! (PROGRESSIVE TECHNO)

8. Mark Knight & Funkagenda – Arena

Stvar koja je još uvijek aktualna u mnogim setovima, vrtila se na Astralisu od svog nastanka, himna koja izbija iz cipela! (TECHNO)

9. Tiesto – Lethal Industry

Jedna od najavećih skladbi prvog desetljeća ovog stoljeća iz Tiestovih najboljih dana, dvoumio sam se još između Flight 643 ili Destination Sunshine (TRANCE)

10. Astralis – Astralis No. 6

Himna šeste godišnjice, jednog od partya kojeg rado pamtimo! (Trance)

11. Avalon vs G-Nome – Funky Voodoo (Captain Hook Remix)

I jedna suvremenija kombinacija psihodelije i techna, za razbijanje floora (Progressive Techno ili PSY)

https://www.youtube.com/watch?v=cLKWt_scXaE