Sirup vam večeras kroz prvi ‘Techno Ex Tempora’ event predstavlja domaće techno snage, a već u subotu vam sprema rođendanski ples ‘Unedogled’!

Kad se Eminem u jednoj od svojih reperskih satira pokušao narugati sa stihom Nobody listens to techno, spomenuta mu je techno scena vratila s nekoliko komičnih bootlega, no činjenica jest da smo posljednje decenije svjedočili evoluciji techno glazbe koja danas potpuno drukčije zvuči nego na početku milenija.

Ako govorimo o predstavnicima nove generacije u Hrvata, nezaobilazni su zagrebački Man From The Lab i Art Lentz, koji su svojim partyjima u klubu DHC3 prezentirali novi techno val, kako svojim nastupima, tako i gostima koje su dovodili. U prvom Sirupovom Techno Ex Tempora eventu, večeras 14. studenog, pridružit će im se i Podroom, talentirani mladac iz Splita. Početak plesa je od ponoći do 7 sati ujutro, a ulaznica je 30 kuna. Više informacija potražite u službenom FB eventu.

Već u subotu, 15. studenogSirup vam sprema rođendanski ples Unedogled, večer koja se uvijek veže na neke lokalne obljetnice, rođendane, godišnjice, proslave i slično. I ovaj vas put neće razočarati svojim repertoarom kojeg predvode Sergej Snooze, slavljenik Mate Čeko i Buraz uz neizostavnu mogućnost nabavke originalnog Unedogled T-shirta po promotivnoj cijeni. Sirup u subotu pleše od 1 do 8 sati ujutro, a ulaznica je 30 kuna. Više informacija potražite u službenom FB eventu.

UESMag dijeli 2×1 upad za petak i 2×1 upad za subotu u Sirupu! Sve što trebate napraviti jest lajkati i shareati članak na svom facebook/twitter profilu koristeći hashtag #UESMag te ovdje u komentaru ispod članka ostaviti svoje ime i prezime te dan na koji želite plesati u Sirupu. Slučajnim odabirom odabrat ćemo sretne dobitnike upada.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/165495960″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”450″ iframe=”true” /]