Ljubitelj ste analognog, oldskul ste u duši, želite biti drugačiji, a opet in, volite raznorazna gadgete, šarene i cool, onda je ovo nešto što morate imati…

Vrlo vjerojatno se sjećate vremena prije digitalne ere, kada je dijeljenje glazbe zahtijevalo mnogo više od “dva klika”. Mnogo truda je bilo uloženo da bi se uopće došlo do određenog glazbenog dijela, a dijeljenje glazbe s prijateljima predstavljalo je pravo umijeće. Bili su potrebni sati preslušavanja glazbe, pomno izabiranja traka te njihovo pravilno organiziranje kako bi željena poruka bila uspješno prenesena. Naposljetku, ono neprocjenjivo, osmjeh na licu onih kojima je kazeta bila poklonjena.

Ako vam nedostaju čari dijeljenje glazbe putem kazeta, ovim proizvodom stara sjećanja mogu ponovno postati stvarnost ali u nešto modernijem obliku.

USB flash drive u obliku kazete ima 1GB memorije što je dovoljno za pohranjivanje/prenošenje 900 minuta visoko kvalitetne digitalne glazbe, i dolazi u 6 različitih dizajna. Cijena je  oko 100kn. Proizvod možete kupiti ovdje.

mixtapeusb_02