Yakka (photo by Nikola Knežević)

Domagoj Jakić Yakka predstavio je remiks singla ‘Dobra stvar’ čiji original potpisuje Ivana Kindl! Poslušajte!

Nakon 13 uzastopnih tjedana koliko je ‘Dobra stvar’ Ivane Kindl provela na službenoj nacionalnoj Top40 ljestvici singlova, ova pjesma dobila je i remiks verziju za koju je zaslužan hrvatski producent i DJ Domagoj Jakić Yakka.

”Ideju za remiks Ivaninog singla ‘Dobra stvar’ dobio sam iz doslovno nekoliko sekundi koje sam čuo u najavnom teaser videu i odmah mi se u glavi vrtio film kako to odraditi. Ivanin rad iznimno cijenim, pogotovo iz razloga što slični glazbeni pravci imaju utjecaj na našu glazbu i drago mi je da smo ostvarili suradnju.”, rekao je Domagoj.

”U tri mjeseca emitiranja, plesni groove ‘Dobre stvari’ osvojio je brojne slušatelje hrvatskih radio postaja, pa je i s obzirom na ljetni period logičan slijed bio da ‘Dobra stvar’ dobije i novo ruho. Yakka je odradio odličan posao te pjesmi dao prepoznatljiv plesni house stil. Vjerujem da je ovaj remiks pravo osvježenje koje tražimo u ovim ljetnim vrućinama“, otkriva Ivana Kindl.

Domagoj Jakić na glazbenoj sceni poznatiji kao Yakka, hrvatski je house producent i DJ o čijem radu najbolje govore izdanja za renomirane izdavače elektroničke glazbe, suradnje s imenima kao što su Barbara Tucker, Blaze, DJ PP, Adrian Hour, Gary Caos, Demuir te brojni singlovi i remiksevi na top 100 listama vodećih online shopova elektroničke glazbe kao i podatak da na Soundcloudu njegovu glazbu sluša publika u više od 110 država svijeta.