R.A.W. ekipa nam nakon uspješnog otvaranja sezone predstavlja još jedan događaj, ovog puta s gostovanjem s domaće scene. Riječ je o Ivici, mladom producentu i DJ-u iz Rijeke koji nastupa pod imenom Samo Tako.

Produkcijom se bavi godinu ili dvije te svira raznorazne perkusije, igra se s hardverima, a neki materijali su mu već izašli u digitalnom obliku na jednome od riječkih labela. Glazbu preferira ovisno o situaciji i raspoloženju, a njegov ukus seže od reggaea, duba, dub techna do electra i detroit techna. U slobodno vrijeme pika vinile, i to jako dobro! Pošto je poprilično samozatajan, u istinitost navedenih tvrdnji morat ćete se sami uvjeriti na njegovom soundcloud profilu.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/167590564″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Podršku mu radi stalna postava R.A.W. ekipe, koju čine Basta, Jakov Kolbas i Maja Pa, a participacija iznosi 20kn prije 02:00, a 40kn kasnije.

Nagradna igra: UESmag dijeli 2 upada! Sve što trebate učiniti kako biste sudjelovali u nagradnoj igri jest lajkati i shareati ovaj članak koristeći hashtag #UESMag, te ostaviti svoje ime i prezime u komentarima ispod. Upade osvajaju 2 sretna dobitnika metodom slučajnog izbora.

Raw 11