Déjà Vu u Depo klubu!
Déjà Vu u Depo klubu!

Top DJ Mag nas, nakon prošlogodišnjeg festivala kada je tema bila stari Best, ove godine u zagrebačkom Depo klubu vraća u legendarne “Devedesete” – vrijeme koje je mnogima ostalo u nezaboravnom sjećanju kao jedno od najljepših, najkreativnijih i najuzbudljivijih razdoblja u životu!

Bilo je to vrijeme kad se scena tek počela razvijati, vrijeme prvih techno/house/trance underground party-a i prvih većih rave-ova kad su elektronska glazba i rave kultura postali novi fenomen koji je malo pomalo “zarazio” cijeli svijet pa tako i lijepu našu. Bilo je to zlatno doba vrhunske mjuze, vrijeme legendarnog Tunela, Future Shocka, Kashine, Tucmana, Mikulića, Loopsa, Top DJ Mag-a, Valkane, poznatih klupskih programa Kraljevstva, Astralisa, Stereo Studia, Future Sound Of Zagreb festivala i mnogih drugih danas legendarnih party-a i aftera kojih ćemo se uvijek sa nostalgijom sjećati.

deja_vu_depo_080905

Prvi dan ovog ‘Old School’ festivala koji će se održati pod imenom “Flashback To Goa” rezerviran je za petak 8. svibnja od 22h do 07h, a za pult Depo kluba stat će poznata, iskusna i provjerena ekipa DJ-a: Ilko Čulić, Hip, Ganesh, Twisted Twins i Stevo koji će ovoga puta odsvirati posebne old school “Goa” setove i vratiti nas u zlatno doba psihodeličnog 90’s goa trance-a koji baš u tim godinama osvaja svjetsku elektronsku glazbenu scenu uz pravi boom izvođača, DJ-a i izdavača.

Drugi dan u subotu, 9 svibnja, rejva se pod imenom “Croatian Rave Nation” baš kao nekada 12 sati non-stop uz 6 zagrebačkih DJ legendi: Cet, Damir Ludvig, Mr. DJ Dario, Kiki, Frajman i Toxic, koji će sa vinila svirati probrane, one dobro poznate 90’s techno/trance/rave “špice” iz tog vremena i evocirati uspomene na to doba kad se znalo neumorno brijati skoro pa svaki vikend od četvrtka/petka pa sve do nedjelje, kada se punim plućima disalo i živjelo za scenu i kad je P.L.U.R. bio univerzalna religija.

UESMag dijeli 2×1 upad za petak i 2×1 upad za subotu! Sve što trebate napraviti jest lajkati i shareati članak na svom facebook/twitter profilu koristeći hashtag #UESMag te ovdje u komentaru ispod članka ostaviti svoje ime i prezime i dan na koji želite upad. Slučajnim odabirom odabrat ćemo sretne dobitnike upada.