Astralis
Astralis

Jedan od najdugovječnijih klupskih programa – legendarni Astralis, na Noć vještica vraća se na mjesto gdje je i krenuo prije 18 godina, kultni zagrebački klub The Best. UESMAG dijeli upade!

Astralis je nezaobilazan projekt hrvatske party scene koji se na oduševljenje velikog broja fanova te nakon više od 5 godina, 31. Listopada, vraća u prostor u kojem je više od deset godina bio rekorder posjećenosti – klub The Best Venue Hall Zagreb. Tom prigodom za DJ pultom će se ponovno okupiti Dogma 3000, jedno od najpoznatijih imena hrvatske elektronske glazbe, bez čijeg albuma ‘Land Of Utopia’, ne bi bilo ni Astralisa. Uz glavne goste nastupit će i rezidenti Astralis večeri Goran ‘Go Cut’ Vlajić i Damir Ludvig.

Više informacija potražite ovdje, a u nastavku okušajte sreću jer vam dijelimo 2×1 upad!

Dijelimo 2×1 upad, a za sudjelovanje u nagradnjači potrebno je: lajkati UES Magazine Facebook stranicu, lajkati i shareati članak na svom facebook i/ili twitter profilu koristeći hashtag #UESMAG. Vaša imena i prezimena šaljite na mail [email protected] s naznakom “UESMAG Astralis u Bestu 31.10.2016.”. Slučajnim odabirom, u ponedjeljak 31. listopada, odabrat ćemo sretne dobitnike upada koje ćemo obavijestiti putem maila.

Vodimo vas na povratnički Astralis party u The Best Venue Hall 3