Ultra Europe
Ultra Europe | Izvor: Press

Ultra Europe festival u Hrvatskoj se održava četvrtu godinu zaredom, od 14. do 20. srpnja 2016. godine na čak četiri lokacije: Split, Hvar, Brač i Vis. Ove godine okupit će oko 150 stranih izvođača koje će doći slušati više od 150 tisuća posjetitelja. UESMAG vam dijeli upade!

Zbog nenadmašnih prirodnih ljepota i jedinstvene lokacije, Ultra Europe je u Hrvatskoj već dobila nadimak ‘Destination’. Festival koji je među top tri line up-a u Europi postaje poznat i po prirodnim ljepotama, a baš je ‘Destination’ postao glavna promidžba po kojoj se europsko izdanje Ultre izdvaja od ostalih festivala u svijetu.

Destination Ultra – Croatia music week objedinjuje 5 stage-eva i nekoliko žanrova, od koji kao najpopularnije možemo izdvojiti EDM (big room sound), trance i techno. Kvalitetu festivala potvrđuje i to što iz godine u godinu ponovno ugošćuje najcjenjenije i najpopularnije predvodnike i pokretače žanrova. Ovakav line up u kombinaciji s produkcijom na svjetskoj razini u koju se ulaže tri milijuna eura Ultra Europe pretvara u jedinstveni doživljaj.

Vodimo vas na najluđi Ultra Europe do sada! 3

Splitsko-dalmatinska županija od održavanja prve Ultre 2013. godine, bilježi stalni rast cijena od 70% te povećanje dolaska stranih gostiju za 100%. Sve to doprinosi da potrošnja za vrijeme festivala uvelike prelazi 300 milijuna kuna.

Uz svjetski poznate artiste ovaj festival je poznat po tome što od početka podržava izvođače čije su karijere u začecima. Stoga će se i ove godine na  UMF radio stage -u dati priliku mladim artistima iz regije, ali i cijelog svijeta. Prošlih godina gostovali su mladi artisti iz kako iz Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Republike Srbije, Republike Slovenije, Češke Republike tako i udaljene Kraljevine Maroka, Republike Moldavije, Republike Poljske, SAD-a, Australije, Novog Zelanda, Izraela, Irske, Japana i Republike Koreje samo da izdvojimo neke!

Mnogima je Ultra avantura iz snova koju s nestrpljenjem očekuju, a ukoliko ste jedni od onih koji još uvijek nisu osigurali svoje ulaznice, UESMAG vam u suradnji s Ultrom dijeli čak 2×2 ulaznice. Više o samome festivalu pratite ovdje, a u nastavku okušajte sreću!

Za sudjelovanje u nagradnjači potrebno je: lajkati UES Magazine Facebook stranicu, lajkati i shareati članak na svom facebook/twitter profilu koristeći hashtag #UESMAG te ovdje u komentaru ispod članka napisati čijem se nastupu najviše veselite. Vaša imena i prezimena šaljite na mail [email protected] s naznakom ‘UESMAG Ultra Europe 2016’. Slučajnim odabirom, u četvrtak 14. srpnja, odabrat ćemo sretne dobitnike upada koje ćemo o sretnoj vijesti obavijestiti putem maila.